OCIJENI

Donosimo savjete kako pronaći najpouzdanije usluge za vaš automobil

Objavljeno: 20.10.2020. 12:36

Tko posjeduje auto, s vremena na vrijeme, mora razmišljati i o popravcima i održavanju. Za one kojima nedostaje znanja o autima i potrebama istoga, odabir pravog automehaničara, autolimara ili autolakirera može biti otežano. Najvažnije je pronaći kvalitetnu uslugu i stručan tim od povjerenja. U nastavku slijedi nekoliko savjeta koji će vam pomoći pronaći najpouzdaniju uslugu za vaš automobil.

Pitanja na koja biste trebali pronaći odgovor pri traženju najbolje usluge:

  • Koliko godina iskustva imaju? Postoje li neka jamstva njihovog posla?
  • Od kud nabavljaju dijelove te postoje li jamstva za njih?
  • Posjeduju li certifikate za svoj rad?
  • U kojim vrstama vozila su specijalizirani?
  • Osiguravaju li mogućnost upotrebe zamjenskog vozila dok je vaš na popravku?
  • Kakva je njihova politika plaćanja?
Ne birajte majstora naglo i u afektu kako biste bili sigurni da kasnije nećete morati platiti nešto više jer prvotna usluga nije kvalitetno isporučena. Potražite iskusnog i vještog mehaničara koji će pobijediti u usporedbi cijena i kvalitete usluge u vašem okruženju.

Dobro je potražiti pouzdani servis i prije nego što vam hitno zatreba kako biste izbjegli nepotreban stres. Raspitajte se kod svojih kolega, prijatelja i bliskih ljudi oko preporuka, potražite ih u svom gradu ili čak lokalnije od toga te istražite njihove kompetencije. U tom slučaju ste posve spremni reagirati ako se dogodi neka nezgoda. Potrebno je naglasiti i kako visoke cijene ne znače nužno najbolju kvalitetu usluge. Usporedite cijene i istražite kako biste uspostavili realna očekivanja.

Glavna misija kvalitetnog servisa jest uspostaviti dugoročan odnos s klijentima i izgraditi ga na povjerenju i dobroj usluzi. Na taj način, kroz preporuke, servis uspijeva poslovati dugi niz godina. Kada tražite autolakirnicu, autolimariju ili automehaničara u slučajevima prometne nezgode – uzmite u obzir njihovu suradnju s osiguravajućim kućama koja je izuzetno važna. Pobrinite se da imaju ostvarenu suradnju s vašom osiguravajućom kućom kako tu ne bi bilo dodatnih problema.

U Hrvatskom Leskovcu u Zagrebu možete pronaći autolimariju i autolakirnicu "AUTO M. i D." IVIČEK koji su tijekom posljednjih 20 godina poslovanja ostvarili odličnu suradnju s većinom osiguravajućih kuća, osiguravaju dobar omjer cijene i kvalitete, zamjensko vozilo, a o svemu ostalome može jamčiti veliki broj zadovoljnih klijenata i preporuka. Istražite i zabilježite broj Auto M. i D.  Iviček u slučaju potrebe.

OCIJENI