Adresa: Zagreb
091/3385191
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
091 3385 191 091 3385 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vlautomatika.hr
http://www.facebook.com/Viessmann-i-Vaillant-servis-403055359817565/?fref=ts

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
sub: 8-16h
ned: ne radimo
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Solarna energija, solarno grijanje i oprema
Građevinarstvo - završni radovi
Ključne riječi: servis plinskih uređaja - montaža plinskih uređaja - popravak Viessmann plinskih uređaja - OVLAŠTENI SERVIS Viessmann || Vaillant
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

V.L.AUTOMATIKA je sljednik "Obrta za automatiku" koji je započeo s radom 1997. godine.

Firma V.L.AUTOMATIKA djeluje od proljeća 2011. i kroz proteklo se vrijeme kvalitetom svojih usluga potvrdila kao pouzdani poslovni partner što potvrđuje zadovoljstvo sve šireg kruga naših korisnika.
Uspjeh zahvaljujemo prije svega našoj profesionalnoj ekipi koja iskustvo stječe u svakodnevnoj praksi ali i neprestanom praćenju najnovijih stručnih dostignuća u elektroplinskoj branši. Dodatnu garanciju kvalitete usluge osigurava nam i uspješna suradnja s najpoznatijim svjetskim proizvođačima.

Više informacija o nama možete vidjeti na: http://www.vlautomatika.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 3385 191 091 3385 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.