Adresa: Martićeva 67
10000 Zagreb
Telefon:
01 2018 053 01 2018 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.omniaprijevodi.hr

Radno vrijeme

:
Od ponedjeljka do petka, od 9 do 17 sati ili prema dogovoru
Djelatnosti: Prevođenje
Sudski tumač
Ključne riječi: ovjereni prijevodi sudskih tumača, usmeno prevođenje, prevođenje, slovenski jezik, srpski jezik, lektura, stručni prijevodi, prijevodi stručne medicinske dokumentacije, prijevodi pravne i poslovne dokumentacije, pisanje i prijevodi životopisa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Prevoditeljska firma Omnia pruža kompletne prevoditeljske usluge sa svih svjetskih jezika i na sve svjetske jezike (ovjerene prijevode sudskih tumača, stručne prijevode itd.). Posebno smo specijalizirani za JUŽNOSLAVENSKE JEZIKE (SLOVENSKI, SRPSKI), i to u kombinaciji s ENGLESKIM JEZIKOM (prijevodi sa slovenskog/srpskog/hrvatskog na engleski i s engleskog na slovenski/srpski/hrvatski) pri čemu naš visokoobrazovani, stručni i iskusni prevoditeljski kadar prevodi tekstove IZUZETNO STRUČNO i BRZO. Posebno samo specijalizirani za područja MEDICINE i PRAVA, odnosno svih vrsta medicinske i pravne dokumentacije (liječnički nalazi, liječnička izvješća, povijesti bolesti, predavanja za studente medicine, PPT prezentacije za seminarska predavanja i konferencije za zdravstvene djelatnike; za zemljišno-knjižne izvatke i izvatke iz sudskih registara, ugovore o kreditima, kupoprodajne ugovore itd.). Svi prevedeni tekstovi ujedno su i lektorirani.

Prevoditeljska firma Omnia pružit će Vam najvišu moguću razine usluge UVIJEK uz POVOLJNU CIJENU.

Suradnja s Omniom neće Vam donijeti samo kompetentne i izvrsne ishode već će Vam otvoriti i nove vidike, ponuditi nove ideje i drugačija rješenja!

Omnia se ne poigrava s Vašim vremenom: tražena usluga bit će izvršena u roku koji očekujete!

Naši prevoditelji, lektori i asistenti u domeni pisanja tekstova stalno su dostupni, prilagodljivi i susretljivi u svakoj fazi procesa rada na materijalima.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2018 053 01 2018 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.