OCIJENI
Adresa: III pile 12
10000 Zagreb
Telefon:
01 6171 004 01 6171 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo_računovodstvo_knjigovodstvo za obrtnike _knjigovodstvo za slobodna zanaima_obračun plaće
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O CENTRU BOANA

Ako tražite način kako se riješiti dodatnog posla vođenja knjiga i posvetiti se samo svom poslu, odgovor je: računovodstveno-knjigovodstveni servis „CENTAR BOANA". Radimo od 2006. godine. Ovdje su svi komitenti jednako bitni, i prilazimo im s jednakom pozornošću i odgovornošću.


                                                                            


Računovodstveno - knjigovodstveni servis pomaže poduzetnicima biti bolje organiziran i redovno pratiti financijske aktivnosti. Brinemo o vašim knjigama, kako bi Vama ostalo dovoljno prostora i vremena usredotočiti se na razvijanje vlastitog poduzeća.

Sve usluge izvršavamo efikasno i na vrijeme, i sve držimo strogo povjerljivo. Ovisno o vašem vremenu, spremni smo prilagoditi Vam se.

Iskusni knjigovođa može pomoći poduzetniku donositi inteligentne odluke, raspolažući točnim informacijama. Kao poduzetniku vaša financijska situacija ovisi o brojevima, koje Vam vaš knjigovođa može objasniti kako bi Vaše poduzeće napredovalo.

Kontaktirajte nas još danas.

Omogućit ćemo Vam najbolja rješenja vođenja Vaših knjiga.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6171 004 01 6171 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI