Adresa: Braće Cvijića 32
10 000 Zagreb
Mobitel:
091 5488 953 091 5488 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.platnene-vrecice.net
http://www.buba-mara.net
Djelatnosti: Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Web shop, internet prodaja
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: poslovni pokloni,platnena torba, platnene vrećice, promotivni artikli, tisak na majice, tisak na promo artikle, vezice, privjesci, Zagreb, šalice, reklamni stalci, reklamni okviri, digitalni tisak, sitotisak, tisak na vrećice, šalice sa otiskom, akreditacije, tisak na ruksake,kišobrani
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Buba-mara.net

Buba-mara net je tvrtka iza čijeg imena stoji ideja o drugačijim, društveno korisnim poslovnim i promotivnim poklonima.

Turističke zajednice, ustanove, tvrtke i obrti su kupci koji najviše vole platnene vrećice sa otisnutim logotipovima ili porukama. Platnena vrećica je najjednostavniji promotivni poklon jer se može višekratno koristiti, a klijent koji nosi vašu vrećicu indirektno je u službi promocije vaše tvrtke ili proizvoda.

Svakom zahtjevu pristupamo sa pažnjom te smo uvijek spremni sugerirati bolja rješenja našim klijentima. Osim platnenih vrećica – kao jeftinija promotivna rješenja - nudimo i majice, šalice, privjeske, olovke kao jednostavne promotivne alate.

Uvijek iskoristite priliku za promotivnu aktivnost – do krajnjeg korisnika je sve teže doprijeti, a indirektni kanali su najbolji jer ne napadaju svijest korisnika. Osim toga, stvari koje su često u upotrebi poput platnenih vrećica, kemijskih olovaka ili majica postanu dio korisnika i on se često poistovjećuje sa njima te na taj način razvija vezu sa tim predmetima.

Stvara se emotivna veza  prema brandu.

Osmišljavanje proizvoda ili prezentacije je uvijek na klijentima, ali mi sigurno možemo svojim prijedlozima učiniti promociju vašeg  proizvoda boljom.

Kao što pojam Buba mare sigurno izmami osmjeh na vašim licima, neka i vaš proizvod mami osmjehe i pozitivne reakcije.


Povjerite nam svoje potrebe za oglašavanjem, jer Buba-mara.net vam prilikom sklapanja dogovora o narudžbi nudi:
  •     Sigurnost
  •     Točnost
  •     Kvalitetu
  •     Kreativna rješenja

Obratite nam se s povjernjem!

Adresa: Braće Cvijića 32, Zagreb
Poklon galerija: Horvaćanska 44, Zagreb
Tel: 091/5488-953 i  091/3331-280
E-mail: info@buba-mara.net


http://www.buba-mara.net/

http://www.platnene-vrecice.net/proizvodi-poslovni-pokloni/platnene-vrecicePročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5488 953 091 5488 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.