WINE THERAPY AFRODITA

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu!!!!!

Wine Therapy je kozmetički tretman kojim se potiče prirodno obnavljanje kože i samozaštita od štetnih vanjskih utjecaja, te osiguravaju hranjive tvari i neophodna vlažnost kože. Tretman je pogodan za proljetnu hidrataciju i regeneraciju poslije zime.
Da se u grožđu i vinu krije tajna mladosti znali su i stari Egipćani, Grci i Rimljani. Njega grožđem je bila popularna i na dvoru francuskog kralja Luja XIV, a korišten je i sok od grožđa da bi se izbrisali tragovi umora i koža učinila mekom. U novijoj povijesti, točnije 1993. godine u francuskoj vinorodnoj pokrajini Bordeaux počelo je istraživanje sastojaka iz grožđa i vina i njihovo djelovanje na kožu. Francuzi su uvjereni da je vinoterapija tajna vječne mladosti, a to uvjerenje dijele i mnoge slavne osobe.
Studije su dokazale da grožđe i vino sadrže više od 1000 sastojaka, među kojima su i brojne supstance ( vitamini, minerali, polifenoli, voćne kiseline, esencijalne masne kiseline...) vrlo korisne za usporavanje i 'brisanje' prvih znakova starenja kože.
Kozmetički program Wine Therapy je prije svega namijenjen njezi zrele, a i suhe mlađe kože.
Proizvodi ne sadrže parafin, vazelin, silikone ni parabene.
To je svakako dodatni razlog, da se radi o proizvodima vrhunske kvalitete.