IPL TRETMAN- DUGOTRAJNA GLATKOĆA KOŽE SADA JE NA DOSEG RUKE

Objavljeno: 26.10.2018. 13:03

Svaka žena (a i muškarci ne zaostaju) sanjari o postizanju trajno glatke kože bez dlačica. Problemi s urastanjem dlačica kod uobičajenog brijanja britvicom ili preosjetljivost kože nekih pojedinaca na klasične metode depilacije voskom ili šećernom pastom ne mora više predstavljati svakodnevicu. Zaboravite na brijanje, čupanje, urasle dlake, crvenilo i bol jer se rješenje nalazi u IPL tretmanu.Što je IPL tretman?
IPL (Intense Pulsed Light laser) je neagresivan tretman koji pruža dugotrajne rezultate na svim dijelovima tijela. S obzirom da ne oštećuje okolno tkivo već ima ciljano djelovanje može se koristiti na za područja kao što su: lice, leđa, ruke, noge, bikini zona. Tajna ove napredne tehnologije je u pulsirajućoj svjetlosti koja se prenosi do samo korijena dlačice, folikul, gdje se pretvara u toplinsku energiju koja pritom spaljuje sam korijen dlačice. Bitno je naglasiti kako je sam postupak bezbolan, nema vremena oporavka te je kao takav izuzetno siguran i lako ga je uklopiti u životne aktivnosti klijenata, bez nepoželjnih kozmetičkih i zdravstvenih učinaka.Tko su idealni kandidati?
  • Najbolji kandidati su svakako osobe tamnih dlaka na svijetloj koži
  • Koliko često treba ponavljati tretmane?
  • Iako je svaka koža različita u zahtjeva individualan pristup prva 3 tretmana potrebno je ponoviti u razmacima od 4 tjedna, nakon čega se intervali smanjuju jer dlačice postaju puno manje, slabije i tanje te znatno sporije rastu.
  • Koje rezultate očekivati dugoročno?
  • Koža nakon IPL tretmana postaje nježna, glatka i nema urastanja dlačica. S obzirom na regeneracijske karakteristike same kože, nakon nekog vremena možete očekivati njihovo ponovno izrastanje, ali u znatno manjem postotku, a primijetiti ćete da su slabije, svjetlije ili tanje, te se tada mogu ponovo tretirati.

Prepustite se u ruke stručnjaka koji svojim višegodišnjim radom, iskustvom i kontinuiranim edukacijama zadobivaju povjerenje mnogobrojnih klijenata. Kozmetički salon „Renata“ nudi pregršt usluga u području njege lica, tijela i noktiju. Za detaljne informacije posjetite naš web ili nas kontaktirajte direktno kako bismo skupa kreirali Vašu zadovoljniju i ljepšu budućnost!