Adresa: Albaharijeva 5
10000 Zagreb
Telefon:
01 3631 471 01 3631 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http:///www.dadja.hr/hrv/naslovna/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet. 08 - 16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo - računovodstvo - revizija - izdavanje računa - knjiženje IRA i URA dokumenata - priprema naloga za plaćanje dobavljačima - vođenje glavne knjige - izrada privremenih i završnih bilanci - izrada plaća i honorara - priprema obračuna - izrada obrazaca za PDV i posebne poreze - izrada završnih računa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Dađa d.o.o. osnovana je 1992. godine.

Tijekom godina poslovanja tvrtka se profilirala kao stručan i visoko profesionalan servis za računovodstvene, knjigovodstvene, revizijske i savjetodavne poslove za sve subjekte u gospodarskom poslovanju.

Tvrtka vodi financijsko poslovanje za nekoliko desetaka klijenata - obrtnika, slobodnih zanimanja, sportaša, udruga, javnih ustanova te malih i srednjih poduzeća.

Na mjesečnoj, kvartalnoj i polugodišnjoj bazi tvrtka odrađuje sve knjigovodstveno financijske poslove, a pojednim klijentima pruža i usluge savjetovanja i obuke kadrova iz područja računovodstva i knjigovodstva, te daje podršku tvrtkama koje takve poslove obavljaju same, pružajući im stručnu savjetodavnu pomoć.

Svakodnevne poslove za svoje klijente odrađuje profesionalan tim obučen za sve vrste knjigovodstveno financijskog poslovanja, sposoban riješiti i najkompliciranije knjigovodstvene probleme te utvrditi način optimalnog financijskog poslovanja za svakog klijenta.

Sve dodatne informacije o našim uslugama su Vam dostupne putem naše web stranice.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3631 471 01 3631 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.