OCIJENI

Pomažemo urediti vašu okućnicu - prepustite stvar stručnjacima!

Objavljeno: 30.8.2022. 22:09

S pojavom prvih zraka sunca, mnogi od nas više vremena provodimo vani u našim dvorištima, prepuštajući se bojama i mirisima prirode čim sunce probije kroz oblake. Benefiti provođenja vremena na svježem zraku mnogobrojni su kao na primjer: povećanje fizičke aktivnosti, niži krvni tlak, bolju socijalnu interakciju, bolje raspoloženje, jači imunitet.. U nastavku doznajte kako osigurati prekrasne okućnice koje će nas potaknuti na još više provedenog vremena u našoj maloj oazi.

Prekrasan vrt

U redu, pa počnimo s onim očiglednim... Nema puno toga što bismo učinili na ovom svijetu da nitko od toga nema koristi, a vrtlarstvo nije iznimka. Mnogo je prednosti koje možete dobiti od vrtlarstva, a glavna prednost mora biti stjecanje prekrasnog vrta! Za vrt dizajniran i kreiran po narudžbi obratite se stručnjacima iz Poljoproma i u potpunosti se prepustite uživanju u plodovima njihova rada.

Zdravstvene dobrobiti

Naravno, proizvodi koji rastu u vašem vrtu mogu značajno poboljšati vaše opće prehrambeno zdravlje – ali to ste već znali. Uredan vrt također nudi manje opipljive nagrade za vaše mentalno blagostanje i fizičko zdravlje. Olakšanje od stresa i samopouzdanje stječu se redovitim vrtlarskim sastancima, dok se imunitet, zdravlje srca i mozga poboljšavaju.

Novi prostor za druženje

Za dobro njegovan vrt, bio mali ili veliki brinuti će se stručnjaci iz Poljoproma kako bi bio najbolje mjesto za obiteljske obroke, mala druženja i ljetne zabave. Upamtite da je vrt produžetak doma gdje obitelj i prijatelji mogu biti i provoditi vrijeme jedni s drugima.

Pozovite prirodu u svoj dom

Stvaranjem vrta u kojem možete uživati ​​vi, vaši prijatelji i obitelj, stvarate i okruženje za druge posjetitelje. Možete izgraditi travnate površine kako biste potaknuli divlje životinje kao što su ježevi ili izgradite kupku za ptice kako biste privukli svoje lokalne pernate prijatelje. To je prekrasan način da izgradite bližu povezanost s prirodom. Onaj u kojem će mala djeca zasigurno uživati. Za pomoć u dizajnu, održavanju i uređenju vašega vrta obratite se Poljopromu.

Cijena kuće

Ako se planirate preseliti ili čak i ako to ne učinite odmah – prekrasan vrt može dodati vrijednost vašoj kući. To znači da nakon što završite s osobnim uživanjem u svom vrtu i spremni ste za novi projekt, još uvijek možete uvelike dobiti od svoje investicije. Na primjer, pod može dodati vrijednost vašoj nekretnini, pa razmislite o svojim mogućnostima u ovom području.

Pomoć u uređenju okućnice možete potražiti kod stručnjaka u Poljopromu. Glavna djelatnost Poljoproma je održavanje zelenih površina (od same sadnje, košnje, do sezonskog održavanja). Za izvođenje radova imaju svu potrebnu mehanizaciju (od malih kosilica do traktorskih roto kosilica, malčera, te specijalnih oruđa za vađenje panjeva). Zaputite se u Poljoprom na adresu Hrašće Križanići 27 i potražite dobre savjete iz vrtlarstva i pomoć kako bi vaš vrt zablistao.

Više o uslugama Poljoproma potražite ovdje. (https://www.poljo-prom.hr/)OCIJENI