OCIJENI

Knjigovodstveni servis s preko 20 godina iskustva

1 pregleda/dan | Objavljeno: 26.03.2024. 22:36

Specijalizirani smo za pružanje usluga financijskog knjigovodstva i savjetovanja malim i srednjim poduzetnicima, i to posebno onima koji imaju strane osnivače ili su organizirani kao predstavništva ili podružnice stranih tvrtki.

Poslujući uspješno dugi niz godina u knjigovodstvenom servisu stranog uloženog kapitala, čiji su većinski klijenti bili inozemni ulagači u HR, kao i domoći klijenti koji otvaraju svoja poduzeća u Republici Hrvatskoj, stekli smo velik broj zadovoljnih klijenata koji su prepoznali sve naše kvalitete, a mi im zauzvrat želimo omogućiti kompletnu uslugu, ne samo ispunjavanjem zakonskih obveza već individualnim savjetovanjem i usmjeravanjem prema ekonomičnijem poslovanju. U radu smo izuzetno ažurni i precizni, greške nam se ne događaju. Ako tražite knjigovođu koji će postati vaš pouzdani partner, na pravom ste mjestu!

maranatha.hr/o-nama/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI