Adresa: 13. Podbrežje 24
10000 Zagreb
Telefon:
01 6524 925 01 6524 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://kajzericagradjenje.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-19
sub: 7-13
Djelatnosti: Građevinske usluge, gradnja zgrada
Građevinska poduzeća i obrti
Ključne riječi: Građevinska poduzeća i obrti - građevinske usluge - gradnja zgrada - građevinarstvo - prodaja stanova - investitor
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Kajzerica građenje d.o.o. privatna je hrvatska tvrtka utemeljena 2007.godine. Našim znanjem, iskustvom i stručnošću možemo Vam ponuditi stanove u kojima će te se osjećati udobno i sigurno tako da Vam stan uistinu bude dom.

U gradnji koristimo isključivo vrhunske materijale koji su garancija kvalitete i trajnosti, a sa druge strane znače uštedu energije toliko važne za budućnost.

Listu svih već izgrađenih stambenih objekata možete pogledati u izborniku Reference ili samo pogledajte oznake na niže priloženoj karti.

U fazi gradnje potencijalni kupac može odrediti sve detalje i izabrati opremu po želji, a da to ne utječe na cijenu čime se izuzetno ponosimo i to je naš moto izgraditi stan po mjeri i ukusu kupca.

Za sve upite o aktualnim i budućim projektima, slobodno nas kontaktirajte na niže navedene kontakte ili putem obrasca.

Adresa: Zagreb, 13. Podbrežje 24
Telefon: 01/6524 925
Fax: 01/6520 219
E-mail: info@kajzericagradjenje.hr
(stara adresa: kajzericagradenje@gmail.com)

Vlasnik: Marijan Pleić dipl.inž.
Mobitel: 098/335 145
Direktor: Željko Pleić
Mobitel: 099/592 6914

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6524 925 01 6524 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.