Adresa: Pakoštanska 5 (Tržnica Jarun - 2. kat)
10110 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3692 081 01 3692 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.carmenconto.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Usluge, radnje i radionice - ostalo
Ključne riječi: zagreb tržnica plac jarun trešnjevka vrbani prečko špansko rudeš srednjaci knežija stenjevec porezno savjetovanje računovođa knjigovođa vođenje poslovnih knjiga
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Izabrati knjigovodstveni servis jedan je
od najtežih poslovnih izbora.

Mi smo knjigovodstveni servis CARMEN CONTO d.o.o. i uspješno poslujemo u obiteljskom okruženju već 18 godina . Osnivačica obrta (prvobitnog oblika našeg društva) i sada je članica naše Uprave sa dugogodišnjim iskustvom i radom na području računovodstva i revizije.

Svojim znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom stekli smo povjerenje velikog broja klijenata sa područja cijele Republike Hrvatske. Svakom klijentu pristupamo individualno i spremni smo rješiti poslovne izazove na koje jedan poduzetnik može naići u svom poslovanju.

Budući nam je u cilju i Vaš i naš uspjeh Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima i propisima. Pratimo stručnu literaturu i pravovremeno educiramo naše kadrove. Kako bismo mogli pratiti stalne promjene u zakonima i na vrijeme obavještavati naše klijente koristimo usluge konzultantskih kuća te savjetnika Ministarstva financija. Pretplaćeni smo na čitav niz časopisa i publikacija iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava.
Koristimo Synesis software tvrtke Pupilla d.o.o.( www.pupilla.hr ).

Također u svrhu diskrecije i sigurnosti pohranjivanja podataka surađujemo s tvrtkom Demiurg d.o.o. (www.demiurg.hr) našim backup operaterom.

    Naša osnovna djelatnost jest pružanje računovodstvenih usluga za:

    - trgovačka društva

    - samostalne djelatnosti (obrti)

    - fizičke osobe (građani)

    Stručnost, uslužnost, pravovremenost, vjerodostojnost, kvaliteta,  uspjeh, diskrecija...na sve to možete računati ukoliko odlučite vođenje svojih poslovnih knjiga povjeriti nama.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3692 081 01 3692 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.