Adresa: Našička 12
10000, Zagreb
Telefon:
01 3668 815 01 3668 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vrtic-nemo.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet: 6:30-17:30h
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice, čuvanje djece
Ključne riječi: privatni vrtić - jaslice - dječji vrtić - vrtić jarun - privatni vrtić jarun - privatne jaslice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dječji vrtić i jaslice NEMO

Dječji vrtić NEMO je privatna ustanova za njegu, odgoj i obrazovanje djece predškolske dobi, osnovana 2005. godine, temeljem suglasnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Dječji vrtić NEMO svoju djelatnost obavlja na dvije lokacije:

U Našičkoj ulici br. 6 nalaze se JASLICE koje obuhvaćaju tri jasličke skupine:
RAČIĆI , RIBICE i ŠKOLJKICE.

U Našičkoj ulici br. 12 nalazi se VRTIĆ. U tom objektu boravi mješovita vrtićka skupina  DUPINI (djeca od 3 godine do polaska u školu) te KIT - sportska skupina u kraćem programu /do 10 djece/.

U jednom i u drugom objektu nalaze se sportske dvorane koje su bogato opremljene opremom za provođenje SPORTSKIH AKTIVNOSTI po programu odobrenom od nadležnog ministarstva.
Dvorane koristimo i za druga različita događanja kao što su LIKOVNE RADIONICE, DJEČJI ROĐENDANI, SEMINARI ZA RODITELJE  i druga zanimljiva događanja.

Dvorište je osigurano adekvatnom ogradom, sadržajno obogaćeno kućicom sa više funkcija, klackalicama, antistresnom podlogom, toboganom kako bi djeci svakodnevni izlazak na svježi zrak pružao sigurnost i užitak. U slučaju vremenskih neprilika, a da bi se ipak ostvarila dinamika u dnevnoj izmjeni korištenja prostora, koristimo naše sportske dvorane.

Najbolji dokaz našeg predanog rada su dječja radost pri dolasku u vrtić, želja da se ostane u vrtiću nakon što tata i mama dođu te usmene preporuke roditelja korisnika usluga našeg vrtića.
Zahvaljujemo im od srca  :)

Osnivač DV NEMO
Irena BurićZa više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3668 815 01 3668 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.