OCIJENI

Povećajte sigurnost svog doma!

Objavljeno: 10.3.2022. 13:54

Iako prilikom preuređenja kuće ili stana većina ljudi prvenstveno gleda estetiku, tome ne bi trebalo biti tako kada je riječ o ulaznim vratima. Prilikom izbora ulaznih vrata najbitnija je sigurnost i zaštita od provale koju pružaju. Odabir protuprovalnih vrata od kvalitetnih materijala omogućit će vašem domu dugotrajnost, ali i prijeko potrebnu sigurnost. 

Za one koji žele poboljšati sigurnost doma, protuprovalna vrata najbolja su investicija. Postoje mnoge prednosti protuprovalnih vrata, ali najvažnija prednost odnosi se na odvraćanje potencijalnih provalnika odnosno osiguravanje sigurnosti vašeg doma.

Protuprovalna  vrata vaša su prva linija obrane od potencijalnih provalnika. Budući da ovakva vrata imaju jak i čvrst okvir, često izrađen od čelika ili kovanog željeza, mnogo su sigurnija i izdržljivija od uobičajenih vanjskih vrata s drvenim ili plastičnim okvirima. Razlog izdržljivosti upravo su čelični okviri i zaslon od nehrđajućeg čelika koji otežavaju pokušaje upada te traju mnogo dulje od ostalih vrata.

Još jedan važan aspekt sigurnosnih vrata su brave. Kako bi pružala najučinkovitiju zaštitu, sigurnosna vrata trebaju imati čvrste brave s ključem i zasunom. Zasuni su bitni za postizanje maksimalne sigurnosti, a šarke za klinove koji se ne mogu ukloniti dodatno će pomoći u zaustavljanju bilo kakvih pokušaja provale.

Sigurnosna vrata ostavljaju dojam da je vaš dom dobro osiguran i stoga mogu djelovati kao dobra  zaštita od provalnika, jer kada provalnik ugleda kvalitetna protuprovalna vrata vrlo je vjerojatno da će odustati od svoje namjere. Upravo zato, sigurnosna vrata ne samo da je teško provaliti, već sprječavaju i mnoge lopove u samom pokušaju

Osim što štitite vaš dom, sigurnosna vrata daju dodatnu vrijednost vašem domu. Ugradnjom sigurnosnih vrata uštedjet ćete novac na polici osiguranja, a istodobno ćete povećati vrijednost vaše nekretnine, ako se ikada odlučite prodati ju. Budući da su dostupna u različitim stilovima i dizajnima, sigurnosna vrata mogu pružiti privlačnost i visoku estetsku vrijednost vašem domu. 

Protuprovalna vrata postala su neizostavni dio u modernoj kulturi stanovanja. Ona su najučinkovitija zaštita doma, koja pridonosi osjećaju sigurnosti. 

ABC – Super Brava u svom asortimanu ima velik broj varijanti koje su prvenstveno funkcionalne bilo termičkom ili akustičnom izolacijom. ABC – Super Brava je tvrtka čija je specijalnost protuprovalna mehanička zaštita, stoga ne čudi da u ponudi imaju velik broj hidrauličnih zatvarača koje karakterizira podešavajuća brzina zatvaranja i zadržavanje vrata. 

Njihova bogata ponuda sastoji se od preko stotinu različitih vrsta brava, bilo standardnih i sigurnosnih za sva vrsta vrata- metalna, drvena, PVC, ALU, protupožarna ili panik. Također, nude i različite vrste pametnih brava renomiranih svjetskih proizvođača. 

Sigurnosne brave mogu se ugraditi u sve tipove vrata, bilo kao dodatnu bravu, ili zamijeniti postojeću bravu novom – sigurnosnom. Isto tako, nude i veliki izbor brava za željezna i aluminijska vrata. 

U ponudi imaju i različite varijante cilindričnih uložaka za različite tipove vrata, koji se razlikuju po dužini. U tu kategoriju spadaju standardni cilindri, sigurnosni cilindri i specijalni cilindrični ulošci. Ulošci se razlikuju i po funkcijama, stoga nude i standardne, s kotačićem (gumbom) s unutarnje strane te uloške s funkcijom prioriteta.

Više o bogatoj ponudi potražite na: http://www.superbrava.hr

OCIJENI