OCIJENI

Pronađite najbolje veleprodajne tekstilne potrepštine u Omnitehu

Objavljeno: 15.3.2023. 10:02

Omniteh je renomirani veleprodajni dobavljač tekstila koji nudi širok asortiman tekstilnih potrepština vrhunske kvalitete. U nastavku saznajte što sve možete pronaći u njihovoj ponudi.

Ponuda u Omnitehu

Njihovi proizvodi se kreću od raznolikog izbora materijala, uključujući konce, kopče, gumbe, lastiku, flizelin i veliki izbor drukera. U ponudi su i razni konopci i vrpce različitih boja uz plastičnu i metalnu galanteriju, reflektirajuće trake za radnu odjeću, pamučne i poliesterske podstave, keper za radna odijela te tehničke tkanine za torbe, ruksake, navlake i sl.

Jedna od najvećih prednosti Omniteha je njihova sveobuhvatna zbirka materijala koji zadovoljavaju sve vrste zahtjeva. Imaju mikrovlakna s i bez premaza, što je idealno za jakne, prsluke i trenirke. Dostupne su i satenske tkanine visoke kvalitete. U ponudi su i tkanine za izradu zastava, kao i Pile, TNT i Oxford s PVC i PU presvlakama.

Također, u Omnitehu imaju najveći izbor patent zatvarača i čičak traka u Hrvatskoj. Ponuda se sastoji od plastičnih zatvarača (spiralnih i brizganih) i metalnih zatvarača (mesing, aluminij, alpaka). Na lageru imaju široku paletu boja i dužina, kao i različite širine zubaca. Imaju gotove zatvarače za sve vrste odjevnih predmeta, obuću i galanteriju, a uz  to možete kupiti i patent zatvarače u “metraži” i uz potrebnu dužinu odabrati potezače prema vlastitoj želji i potrebi. U ponudi imaju i najveći izbor čičak trake u širinama 16, 20, 25, 30, 38, 50 i  100 mm uz široku paletu boja. U bijeloj i crnoj boji imaju i samoljepljivu čičak traku.

Uz to, poliesterski konac za šivanje je njihova vlastita robna marka OMNIPES u numeracijama 140, 120, 75, 50, 30 uz vlastitu kolor kartu.

Prihvatljive cijene

Uz njihovu široku ponudu proizvoda, Omnitech nudi konkurentne cijene za svoje tekstilne potrepštine. Oni su veleprodajni dobavljači, što znači da nude povoljne cijene za veleprodajne kupnje, čime svojim kupcima omogućuju uštedu prilikom narudžbe u većim količinama. Ovo omogućuje pojedincima ili tvrtkama da kupe materijale koji su im potrebni po prihvatljivim cijenama.

Ljubazno osoblje

Njihovo stručno osoblje može pružiti pomoć i smjernice pri odabiru pravih tkanina, ukrasa, patentnih zatvarača i ostalih proizvoda. Ako imate konkretnih pitanja o njihovim proizvodima, njihov tim vam je uvijek spreman pomoći.

Ukratko, Omniteh je izvrstan izbor ako ste u potrazi za veleprodajnim dobavljačem tekstila. Svojom bogatom kolekcijom tekstilnih proizvoda mogu zadovoljiti potrebe svih svojih kupaca. Nude konkurentne cijene, stručnu pomoć i izvrsnu uslugu, što ih čini pouzdanim partnerom za svaki tekstilni projekt. Svakako provjerite njihovu web stranicu kako biste istražili kompletnu ponudu tekstilnih proizvoda.

 

OCIJENI