OCIJENI

Najkvalitetnije tiskarske usluge na jednom mjestu

Objavljeno: 16.9.2020. 15:43

Prilikom poslovnog upoznavanja, svoj dojam prema klijentu želite upotpuniti dobro osmišljenom i zanimljivom posjetnicom. Posjetnicom ostvarujete prvi kontakt mogućeg poslovanja s budućim klijentom, stoga je bitno da dobro odaberete format, oblik, a posebno tiskaru za tiskanje posjetnica.
 


Ako ste pak pokrenuli vlastiti posao, bitno vam je da promotivni tiskani materijali budu atraktivni i kvalitetni, kako bi pokrenuti posao bio prepoznat i upečatljiv.
Ako biste čak posao stavili po strani, te poklonili bliskoj i dragoj osobi personalizirani kalendar, sigurno ne biste pogriješili s poklonom. Tko još ne bi volio da mu dom krasi kalendar, bio on zidni ili stolni, upotpunjen fotografijama najbližih, koji vas ujedno podsjeća koji je dan i koji vam se sastanak bliži, a i koliko ste sretni što ste okruženi našim voljenima.


Sve spomenute usluge, te još mnogo njih, možete dobiti u tiskari Parko. U tiskari Parko, dobijete zaokruženu priču, odnosno kompletnu tiskarsku uslugu: od dizajna do izrade. U širokoj lepezi usluga nalaze se i pozivnice, kuverte, memorandumi, blokovi na običnom i samokopirnom papiru, plakati, čestitke, katalozi, knjige, časopisi, novine te sve ostale tiskarske usluge. U mogućnosti su vam također ponuditi uslugu strojnog savijanja malih formata papira na još manje papire te o kojoj god da je količini riječ: uslugu vrše u najkraćem mogućem roku.
 
Uzimajući u obzir užurban način života i obaveze kojih je svakim danom sve više,  iz tiskare Parko dolaze k vama na poslovne dogovor te konačan proizvod dostavljaju na adresu, sve kako bi vaše želje pretočili u stvarnost.

OCIJENI