OCIJENI
Adresa: VII Jazbinski odvojak 4
10000, Zagreb
Telefon:
01 2303 705 01 2303 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tiskara-parko.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Grafički dizajn, grafička priprema
Ključne riječi: grafički dizajn i priprema - tiskanje - tiskara - zidni i stolni kalendari - memorandumi - posjetnice - vizitke - samokopirni blokovi - katalozi - letci - offset tisak - digitalni tisak - čestitke -prospekti - kuverte -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dbro došli na stranicu Tiskare Parko.

Tiskara Parko osnovana je 1993. godine u Zagrebu. Od samoga vam osnutka nudimo cjelokupnu uslugu odnosno zaokruženu tehnološku cjelinu, od dizajna, grafičke pripreme, tiska do dorade.

Uzimajući u obzir rastuće obveze i sve manje vremena u toku radnoga dana, a u cilju kvalitetne suradnje sa svojim klijentima, izlazimo vam u susret. Dolazimo k vama na poslovne dogovore i dostavljamo vam konačni proizvod.

Naša je politika jednostavnost i djelotvornost poslovanja: nazovite nas, pošaljite nam poruku ili jednostavno ispunite i pošaljite upit za izračun tiska. A zatim ćemo mi kontaktirati vas.

Zahvaljujući lakoći poslovanja s nama, kvaliteti naših proizvoda, kratkim rokovima isporuke kao i cijenama, možemo se pohvaliti dugogodišnjim poslovnim odnosima sa svojim klijentima.

Za sve detaljnije informacije o našim uslugama posjetite web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2303 705 01 2303 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI