OCIJENI

Etikete pojedinačno i u roli sa foliotiskom

Objavljeno: 1.9.2020. 12:34

Bilo da ste u potrazi za etiketama u roli ili pojedinačno, želite biti sigurni da ste izabrali pouzdanog proizvođača koji će znati realizirati vaše želje. U tom slučaju, FONS FAUST je vaš najbolji odabir. Zahvaljujući bogatom dugogodišnjem iskustvu, iza sebe imamo niz zadovoljnih klijenata kojima smo omogućili najkvalitetniju izradu etiketa. Unaprijedite svoje poslovanje uz pomoć našeg stručnog tima, obratite nam se!

       

Etikete izrađujemo na visokokvalitenim laseskim i UV printerima sa originalnim bojama. Osim standardnih izrađujemo i prozirne etikete sa kolor+bijelom bojom.
Od dorade možemo vam ponuditi izrezivanje nepravilnih oblika i digitalni foliotisak u zlatnoj, srebrnoj, plavoj, crvenoj, crnoj, prozirnoj i bijeloj boji.

  

Folio tisak je uvijek bio zbog cijene i izgleda na ekskluzivnijim proizvodima, tako sada i etikete na vašim proizvodima mogu biti ekskluzivne bez obzira da li trebate personalizirane vinske etikete za vjenčanja, 100 ili 10.000 etiketa za butelje, rakije, likere, kreme...


OCIJENI