Adresa: Hrvatskog proljeća 40/2
10 000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 5509 909 01 5509 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08:00 - 15:30
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo sesvete - računovodstvo sesvete - financijsko knjigovodstvo - robno i materijalno knjigovodstvo - obračun poreza i plaća- izrada periodičkih izvješća - savjeti iz oblasti poreza i financija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Knjigovodstvenog servisa AKTIVA ML PLUS.

Naše usluge su dostupne na području Zagreba i Sesveta.

Knjigovodstveni servis s dugogodišnjim iskustvom u financijskom knjigovodstvu, robno i materijalnom knjigovodstvu, obračunu poreza i plaća, u radu sa stranim predstavništvima i firmama.

Tim nam se sastoji od djelatnika koji posjeduju višegodišnje iskustvo te svakom klijentu pristupaju individualno prema vašim potrebama.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili navedenog kontakt obrasca.
               

   

      

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5509 909 01 5509 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.