Adresa: Vinogradska cesta 57
10000 Zagreb
Telefon:
01 3768 811 01 3768 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.recir.hr/
http://www.facebook.com/recir.hr/?ref=br_rs

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Logoped
Dječji vrtić, jaslice, čuvanje djece
Edukacija i obrazovanje za djecu
Ključne riječi: logoped zagreb - disleksija - poremećaj u čitanju - disgrafija - poremećaj u pisanju diskalkulija - poremećaji jezično-govornog razvoja - disartrija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došlina stranicu Reci R - logopedski kabinet.

Sami roditelji djece kojima je potrebna stučna pomoć logopeda odlučili smo pokrenuti Reci R logopedski kabinet u kolovozu 2018. godine s ciljem pružanja stručne logopedske podrške u vidu prevencije, rane intervencije, identifikacije i tretiranja teškoća komunikacijskog i jezično-govornog razvoja djece od najranije dobi.

Misija našeg kabineta je svakom djetetu osigurati kvalitetnu i profesionalnu pomoć te omogućiti edukaciju roditelja s ciljem razumijevanja poteškoća koje dijete ima.
Stvaranje poticajnog okruženja  za istraživanje, igru, učenje i druženje djece i roditelja te zajedničko prevladavanje teškoća na planu komunikacijskog i jezično-govornog razvoja.

U svaki segment terapijskog rada uključujemo i roditelje u vidu savjetovanja te smjernicama za rad u obiteljskom okruženju.

Za detaljnije informacije posjetite našu web stranicu i pratite nas na Facebooku.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3768 811 01 3768 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.