OCIJENI

Studij - Komunikacije

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.03.2023. 17:15

Studijska vertikala Komunikacije na Bernaysu obuhvaća preddiplomski stručni studij Komunikacijski menadžment (CM) i specijalistički diplomski stručni studij Upravljanje odnosima s javnošću (PRM)

Komunikacije predstavljaju jedan od najvažnijih procesa u gospodarstvu, politici, svijetu zabave, neprofitnim organizacijama, međunarodnim odnosima, ali i u svakodnevnom životu. Komunikacijska je profesija izrazito kreativna, a osobito je izazovna za mlade ljude koji vole timski rad i dinamično okruženje te iskusnije pojedince koji svoja znanja i stečene komunikacijske vještine svakodnevno koriste u svrhu planiranja i upravljanja komunikacijskim procesima. Komunikacijski menadžment ili upravljanje komunikacijama, kao jedan od vidova komunikacije, podrazumijeva aktivnosti sustavnog planiranja, provedbe, praćenja i revizije svih kanala komunikacije unutar neke organizacije, između više organizacija, između organizacije i njezinih javnosti te komunikaciju i promociju na osobnoj razini. Riječ je o dinamičnom zanimanju čiji aspekti podrazumijevanju poznavanje osnovnih i naprednih principa komunikologije, odnosa s javnošću, marketinga, menadžmenta, ekonomije, poslovne komunikacije i korporativnog komuniciranja, poduzetništva, ali i dobro poznavanje rada medijske industrije, osnovnih principa novinarskog posla, uključujući osnove novinarstva, novinarske etike i odnosa s medijima. Kao specifičan oblik komunikacijskog menadžmenta promiče se djelatnost odnosa s javnošću koja podrazumijeva poznavanje teorije masovnog komuniciranja, psihologije komuniciranja, osnova javne diplomacije i principa izgradnje imidža država, upravljanja odnosima s klijentima, a uključuje razvoj komunikacijskih strategija, kreiranje internih i eksternih komunikacijskih planova, osmišljavanje i provedbu korporativnih komunikacijskih standarda te upravljanje protokom informacija, uključujući i on-line komunikaciju.

Više saznajte na linku!

https://www.bernays.hr/Home/Page/hr-HR?name=komunikacije

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI