OCIJENI

Veleučilište Edward Bernays

Ulica grada Vukovara 23, 10000 Zagreb

Bernays je višestruko nagrađivano veleučilište koje se kroz desetljeće rada u hrvatskom obrazovnom sustavu etabliralo kao inovativno, pouzdano i kvalitetno mjesto za studiranje nakon kojega se studenti kvalitetno i brzo zapošljavaju ili unaprjeđuju svoje karijere.

Psihoterapijski praktikum

2 pregleda/dan | Objavljeno: 15.05.2024. 13:55

Psihoterapijski praktikum ciklus je predavanja i praktičnih radionica koje polaznicima pružaju uvid u specijalizirane psihoterapijske vještine čineći praktičnu podlogu za budući rad psihoterapeuta. Cilj programa je objediniti stručne i popularno znanstvene teme koje prate usmjerenja i trendove psihoterapijske djelatnosti te polaznicima omogućiti praktičan uvid u specifičnosti psihoterapijskih pravaca u Hrvatskoj i direktnih psihoterapijskih tehnika. U programu sudjeluju renomirani psihoterapeuti, psihijatri i psiholozi, a program je otvoren za sve zainteresirane bez posebnih uvjeta za sudjelovanje te predznanje iz područja psihoterapije nije potrebno.
Raspored ovogodišnjih predavanja i informacija pronađite na poveznici.

https://www.bernays.hr/akademijas/psihoterapijski-praktikum

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI