OCIJENI

Prva gostujuća predavanja održana na diplomskom studiju Upravljanje doživljajem u turizmu

2 pregleda/dan | Objavljeno: 21.07.2021. 20:00

U okviru kolegija Trendovi u turizmu, nositeljice dr. sc. Irene Ateljević i sunositelja dr. sc. Krešimira Dabe, na najboljem diplomskom studiju turizma, u srijedu, 26. studenog gostovalo je čak dvoje gostujućih predavača iz turističkog i kulturnog sektora.

Nastavni susret otvorila je stručnjakinja za održivi razvoj dr. sc. Marija Opačak koja je predstavila dio vlastitog znanstvenog istraživanja sa sveučilišta i Instituta za turizam i upravljanje okolišem iz Daliana o suvremenim mogućnostima upravljanja otpadom iz aspekta održivosti, komercijalnog upravljanja i turističkog značaja.

Predavanje na nastavnom susretu studentima turizma održao je i ravnatelj i viši kustos Gradskog muzeja Sisak dr. sc. Vlatko Čakširan koji je kroz primjer Holandske kuće predstavio nove trendove i pravce u upravljanju muzejskom baštinom kao specifičnom doprinosu razvoju destinacije.

http://www.bernays.hr/Home/NewsDetail/hr-HR?title=prva-gostujuca-predavanja-odrzana-na-najboljem-diplomskom-studiju-upravljanje-dozivljajem-u-turizmu

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI