OCIJENI

Veleučilište Edward Bernays

Ulica grada Vukovara 23, 10000 Zagreb

Bernays je višestruko nagrađivano veleučilište koje se kroz desetljeće rada u hrvatskom obrazovnom sustavu etabliralo kao inovativno, pouzdano i kvalitetno mjesto za studiranje nakon kojega se studenti kvalitetno i brzo zapošljavaju ili unaprjeđuju svoje karijere.

Propedeutika psihoterapije

1 pregleda/dan | Objavljeno: 26.04.2024. 05:21

Program Propedeutika psihoterapije jedan je od uvjeta za stjecanje licence za savjetodavnog terapeuta. Program pruža temeljna znanja i vještine iz područja psihologije, medicine (psihijatrije), socijalnog rada i rehabilitacijskih znanosti za obavljanje djelatnosti psihoterapije sukladno Zakonu o djelatnosti psihoterapije (NN 18/22). Polaznike očekuje 17 vrhunskih predavača, mogućnost pohađanja dodatnih radionica (Psihoterapijski praktikum), najveći izbor radilišta za praksu te stručna podrška. Propedeutika psihoterapije izvodi se sukladno dopusnici Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske(SPUH-a) i Pravilniku o propedeutici psihoterapije donesenom od strane SPUH-a.
Više informacija pronađite na poveznici.

https://www.bernays.hr/akademijas/propedeutika-psihoterapije

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI