OCIJENI

O nama

Objavljeno: 15.3.2020. 17:21

VERBA je vodeći prevoditeljski centar koji pruža usluge prevođenja, ovjeravanje prijevoda, lektoriranje, lokalizaciju i višejezično stolno izdavaštvo (DTP) u Hrvatskoj. Prevoditeljski centar certificiran je prema normama ISO 9001 i ISO 17100, čime je zajamčena pouzdanost, stručnost i kvaliteta usluga prevođenja, ovjeravanja prijevoda i lektoriranja. To su prepoznali brojni korisnici usluga prevođenja i stručno Vijeće koji su VERBA centar odabrali za Croatian Superbrands Business. Prevoditeljski centar VERBA ima vlastiti stručni tim koji se sastoji od sudskih tumača, prevoditelja, redaktora, lektora, profesora stranih jezika i jezičnih specijalista te grafičkih i web dizajnera i voditelja projekata.

Djelatnici tvrtke VERBA CENTAR d.o.o. od 13. ožujka 2020. rade iz svojih domova kao dio našeg plana za zaštitu zdravlja i sigurnosti djelatnika, klijenata i dobavljača. Ured će do daljnjega biti zatvoren za stranke.
Međutim, naše usluge prevođenja i dalje ćemo obavljati istom brzinom i kvalitetom kao i do sada.
Dovoljno je samo poslati upit na našu e-poštu: info@verba.hr (po mogućnosti s izvornim dokumentima u privitku) i brzo ćemo poslati informaciju o cijeni i roku isporuke. Nakon potvrde ponude i dogovorenog roka, prijevode šaljemo elektroničkim putem, a ovjerene prijevode isključivo u skeniranom obliku.


Dodatne informacije: https://www.verba.hr
Dokumenti

OCIJENI