OCIJENI

Prevođenje na globalnoj razini

Objavljeno: 24.8.2021. 14:54

U današnje vrijeme svjedoci smo globalizacije i sve bržeg protoka informacija. Utjecaj tehnologije i novih društvenih prilika, omogućio nam je povezanost i međusobnu komunikaciju diljem svijeta. Ljudi sve češće putuju, migriraju, upoznaju nove kulture i jezike te ostvaruju nove poslovne prilike. Obrazujemo se, stječemo nova znanja i poznanstva na globalnoj razini, komunicirajući na više stranih jezika. Iz tih razloga postoje posebne agencije za prevođenje koje stručno prevode dokumente, ugovore, članke i druge potrebne tekstove te omogučuju prevođenje interpersonalne komunikacije.

Global link poznata je zagrebačka prevoditeljska agencija specijalizirana za usluge pismenog i usmenog prevođenja. Njihov stručan tim profesora stranih jezika i izvornih govornika, jamče Vam kvalitetne, točne i brze prijevode s ili bez ovjere sudskog tumača. Svojim iskustvom, predanošću i individualnim pristupom klijentima, uspješno odgovaraju na izazove poslovnog okruženja.
            
Svjesni da se tržište rada stalno mijenja i napreduje, u Global linku posebnu pozornost posvećuju prevođenju poslovnih dokumenata kako pravnim tako i fizičkim osobama. Unazad nekoliko godina, na hrvatsko tržište stigle su inozemne tvrtke kojima je potrebno prevođenje dokumenata sa stranog jezika na hrvatski s ovjerom sudskog tumača. Global link zato nudi prevođenje društvenih ugovora, sudskih izvadaka, troškovnika, certifikata, brošura, ponuda i sl. Prevođenje s ovjerom sudskog tumača nude na gotovo sve europske jezike  - engleski, njemački, francuski, talijanski, ruski, slovenski... Također, zaposlenici stranih tvrtki često trebaju usluge usmenog prevođenja prilikom potpisivanja ugovora, poslovnih sastanka ili u državnim ustanovama, što im Global link omogućuje kao jednu od svojih usluga.  Isto tako, mnoge hrvatske kompanije surađuju s inozemnim partnerima ili otvaraju poslovnice u inozemstvu te im je stoga potrebno ovjereno prevođenje na neki od stranih jezika.  
                                     
Osim poslovnih dokumenata, u Global linku nude usluge prevođenja dokumenata za fizičke osobe. S obzirom na globalizaciju i mogućnost slobodnog putovanja i migracije, mnogi Hrvati odlaze u inozemstvo, kako zbog poslovnih prilika tako i turističkih posjeta te im je potrebno prevođenje osobnih dokumenata, svjedodžbi, certifikata i sl.

Kako i samo ime govori, Global link, agencija je koja se brine da Vaši dokumenti budu prihvaćeni na globalnoj razini. U stalnoj suradnji sa stručnjacima specifičnih područja, jamče Vam sigurne i točne prijevode, a svojim usavršavanjem uspjevaju u ostvarivanju ciljeva. Obratite im se s povjerenjem i prepustite poslovnu priliku stručnom timu.

OCIJENI