OCIJENI

O nama O SERVISU MOBITELA

Objavljeno: 8.11.2017. 11:50


Mobitel shop je započeo s radom 1998. godine u Splitu. Prve poslovnice u Zagrebu otvara 2003. godine, na lokacijama Vlaška 19 i Importane Centar. S vremenom se poslovnice sele na lokacije Kružićeva 6 i Petrinjska 31. Danas se naše dvije poslovnice nalaze u Kružićeva 6 (pored Branimirove tržnice) te u Savskoj 196/3.

Naša primarna djelatnost je servisiranje elektroničke opreme(mobitela, tableta, laptopa), te maloprodaja mobilnih telefona i dodatne opreme. U našoj ponudi imamo širok spektar orginalne i zamjenske dodatne opreme za sve vrste mobilnih telefona (iPhone, Samsung, Nokia, HTC, LG, Sony, Sony Ericsson…) i tablet uređaja.

Kroz 18 godina rada uspješno smo svladali sve zadatke koji su bli postavljeni pred nas, te predstavljamo najkompetentniji i najrelevantniji servis za mobilne uređaje. Naš tim od 7 članova, koji broji dvoje diplomiranih inženjera vam stoji na usluzi kako za otklanjanje svih hardverskih i sofrverskih poteškoća, tako i za pitanja vezanih za korištenja novih tehnologija i mobilnih uređaja.

OCIJENI