Na minutu hoda od glavnog zagrebačkog trga poslužuju se jela od kojih i gurmanima s istančanim ukusom rastu zazubice. Ovaj popularni zagrebački steak house jedini raspolaže jedinstvenom 
grill-pećnicom Josper u kojoj se isključivo pripremaju najkvalitetniji komadi mesa i ribe.
	
	
Josper grill omogućuje ravnomjernu termičku obradu u kratkom vremenu, čime se 
zadržava sočnost mesa koje poprima savršen okus i miris dima za koji se koristi poseban, drveni ugljen. Posebno preporučujemo probati vrhunske steakove, poput back angusa, rib eye ili fiorentine od 1.200 grama. Petkom se u Josperu pripremaju najfinije lignje u gradu, hobotnica ispod peke ili filei brancina i lososa.   
	
	Svakoga dana ujutro, na dnevno svježem meniju, možete uživati u domaćim specijalitetima od najfinijih sezonskih namirnica s obližnje tržnice Dolac. Ne morate više razmišljati o „gablecima“ jer za nekoliko desetaka kuna svaki dan do 14.00 sati u 
Capuciner Grill&Steaku možete jesti raznoliko i zdravo. Tako su najpopularniji gulaš od hobotnice, kotleti na samoborski, punjene paprike ili sarmice te jela na žlicu iz bakine kuhinje, poslužena u šarenim "rajnglicama".
	
	Rezervirajte svoje mjesto unaprijed i posjetite nas na Kaptolu 6. Uživajte na mirnoj terasi s pogledom na zagrebačku katedralu ili ugodnoj unutrašnjosti restorana te vrhunskoj kuhinji. Organizirate li slavlje, 
Capuciner Grill&Steak tim će se pobrinuti kako bi vam osigurali pravo gourmet iskustvo!
	
