OCIJENI

Najam soba u centru Zagreba: savršen odmor na dohvat ruke

Objavljeno: 29.3.2024. 10:54

Zamislite mjesto u Zagrebu koje vam nudi sve što trebate za udoban boravak, bilo da ste u gradu zbog posla, odmora, ili samo prolazite. Ugostiteljski objekt RONI SOBE u Jukićevoj 8, u Donjem gradu, nudi upravo to - savršen spoj udobnosti, pristupačnosti i izvrsne lokacije.

Smješten svega 500 metara od centra grada, ovaj smještaj omogućava gostima da lako dožive što Zagreb ima najbolje za ponuditi. Bilo da se radi o šetnji do povijesnih znamenitosti, posjeti kulturnim događanjima ili uživanju u lokalnoj kuhinji, sve je na dohvat ruke. Dodatna pogodnost je blizina dječje bolnice Klaićeva, kao i popularnih klubova i trgovačkih centara, a ni željeznički i autobusni kolodvor nisu daleko.

Ono što ovaj smještaj čini posebnim su sobe koje pružaju maksimalnu privatnost i udobnost. Svaka od četiri sobe ima svoju kupaonicu, besplatan internet i klima uređaj, osiguravajući da se gosti osjećaju kao kod kuće. Za one koji dolaze autom, dostupan je i parking (uz nadoplatu), što je velika prednost u gradskom središtu.

Cijena noćenja i dnevnog smještaja iznosi 40 eura, čineći naš smještaj iznimno konkurentnim i privlačnim izborom. Bez obzira jeste li ste u potrazi za kratkotrajnim boravkom ili dugoročnijim iznajmljivanjem, naš objekt nudi fleksibilnost i prilagodljivost vašim potrebama, s minimalnim razdobljem najma od samo jednog dana/noćenja.

Iznajmljivanje soba u ugostiteljskom objektu RONI SOBE nije samo prilika za pronalazak odličnog smještaja, to je šansa da doživite Zagreb na jedinstven način. Osjetite puls grada i učinite svoj boravak nezaboravnim. 


OCIJENI