OCIJENI

Doživite drugačiji Zagreb uz najam soba Roni

Zagreb je u zadnjih nekoliko godina postao jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Europi, a turista je sve više. S dolaskom sve većeg broja posjetitelja svih generacija, glavnom gradu Hrvatske je potrebna široka i kvalitetna ponuda smještaja.

Ugostiteljski obrt Diogenes je na vrijeme prepoznao želju i potrebe grada Zagreba i turista te nudi najam soba Roni po odličnim cijena na zavidnoj lokaciji u gradu. U svojoj ponudi imaju 4 sobe koje su hotelskog tipa opremljene svime što je potrebno za jednodnevno ili višednevno boravljenje. Sobe su dvokrevetne, od čega su tri bračna kreveta, idealno za mlade parove koji žele privatnost za razliku od često prenapučenih hostela. Svaka soba ima svoju kupaonicu s tuš kabinom i sušilom za kosu na raspolaganju.  

Sobe su opremljene satelitskim TV-om, klimom i grijanjem, sve što je potrebno za odmor, ovisno o godišnjem dobu posjeta. Ako gost ne dolazi samo na odmor, već poslovno, osiguran je besplatan WIFI u svim sobama i parking ispred zgrade.
Idealno za ove ljetne dane, sobe Roni imaju terasu koja je okrenuta prema mirnijoj strani ulice s pogledom na zelenilo što je siguran spas od vručine.

Ono što je za mnoge turiste najvažnije je lokacija boravka, a sobe Roni se mogu pohvaliti da se nalaze u neposrednoj blizini svih glavnih znamenitosti u Zagrebu. Hodom je potrebno 15 minuta do glavnog trga, a tramvajem i manje od 10 minuta, dok se do Hrvatskog narodnog kazališta i muzeja Mimare potrebno prošetati 7 minuta. Sportski i trgovački toranj Cibona je 5 minuta, a najbliža trgovina nalazi se samo 20 metara od soba. Također, povezanost s airodromom je svega 15 km, a taxi postaja je nadomak zgrade, dok je do željezničke postaje 2 km.
            
Uz sjajnu ponudu opremljenosti i blizine događanja, sobe Roni su i veoma povoljne i mogu se iznajmiti već za 250 kuna odnosno 33 eura po danu za cijelu sobu, a odluče li se gosti ostati duže, cijena se spušta na 200 kuna po danu. Također, dogovor oko najma je lako moguć, jer osoblje priča engleski jezik te su Vam uvijek dostupni, a sobe su na raspolaganju 0-24h.

Doživite Zagreb u najboljem sjaju i preporučite sobe Roni za idealan odmor.

OCIJENI