OCIJENI

Kako smršaviti sigurno i bez gladovanja do 10 kg u samo mjesec dana?

Objavljeno: 2.7.2020. 15:06

Pretilost je postala jedan od najraširenijih epidemija današnjice i u stalnom je porastu. S ovim problemom suočavaju se ljudi svih dobnih skupina, a posljedice koje pretilost ostavlja na kvalitetu zdravlja su zabrinjavajući. Rizik od razvoja bolesti srca, dijabetesa tipa 2, smanjeni životni vijek i brojni drugi rizici posljedice su pretilog načina života. Moderan način života, koji podrazumijeva užurbanu svakodnevicu, konzumaciju nezdrave hrane i nedovoljno kretanja, ostavlja traga na našem cjelokupnom zdravlju, kao i broju kilograma.

Svi koji se bore s viškom kilograma, žele pronaći dijetu pomoću koje će u što kraćem roku postići željene rezultate. Svakog dana smo izloženi raznim marketinškim sadržajima i ponudama čiji proizvođači obećavaju učinkovitost bez pretjeranog truda. Nažalost, nerijetko nakon potrošenog novca i vremena, otkrijemo kako ta obećanja ipak nisu istinita.

Pri odabiru metode mršavljenja, vaš imperativ bi trebao biti na poboljšanju zdravlja i kvalitete života, kao i dugoročno održivi rezultati. Postoji veliki broj redukcijskih dijeta uz koje postoji mogućnost brzog gubitka kilograma, ali treba imati na umu da je ovakav način mršavljenja izuzetno štetan za zdravlje, a težina se sa završetkom dijete ubrzo vrati u prvobitno stanje. Iz ovih razloga, važno je da pri odabiru određenog načina prehrane, vaš izvor savjeta i informacija budu iskusni i pouzdani stručnjaci.

Upravo o ovim problemima razmišljao je dr. Vlaho Šapro kada je osmislio FITOMETABOLIČKU DIJETU® koja je promijenila život velikom broju ljudi. Radi se o metodi mršavljenja koja pruža dugoročne rezultate, donosi brojne zdravstvene dobrobiti, a temelji se na unosu bogatih i cjelovitih namirnica. Jedna od posebnosti ove dijete je individualni pristup, kroz koji se uzimaju u obzir elementi ključni u procesu mršavljenja - hormonska ravnoteža kojoj se prilagođavaju pomno osmišljeni obroci i vitaminsko-mineralna suplementacija. Kroz tri faze FITOMETABOLIČKE DIJETE®, napredak prati doktor fitoterapeut i nutricionist, koji pomoću Tanita Body Analizatora mjeri postignute rezultate i pruža savjete uz koje će vaša dijeta ostvariti maksimalan uspjeh.

Za svakoga tko želi pobijediti višak kilograma i postići optimalnu težinu, FITOMETABOLIČKA DIJETA® je najbolji odabir. Ova zdrava metoda mršavljenja provodi se bez gladovanja i brojanja kalorija, a rezultati koje donosi razlog su zadovoljstva brojnih korisnika, koji su pomoću fitometaboličkih pripravaka Fito-7 čaja, Metabolic praha i HEPA kapi ubrzali metabolizam. To je rezultiralo znatnim gubitkom kilograma, ali isključivo masnog tkiva i visceralnemasnoće, dok su mišićna masa i hidratacija porasli.
 

 
Fitometaboličkom dijetom se na potpuno prirodan i zdrav način smanjuju kilogrami, ali i smanjuju simptomi kroničnih bolesti.

Sapro Slimming Clinic centar
za mršavljenje nudi bogatu ponudu programa za mršavljenje koje donose rješenje za sve koji žele poboljšati svoj izgled i životne navike. Ako vas udaljenost sprječava u posjećivanju Sapro Slimming Clinica, ne morate brinuti jer nude mogućnost “Online mršavljenja” uz koje možete otkriti prednosti FITOMETABOLIČKE DIJETE® iz udobnosti svoga doma. Također, kroz čitav proces gubitka kilograma, ako želite, rezultati se mogu poboljšati tretmanima koji će oblikovati i zategnuti vašu kožu.

OCIJENI