Adresa: Andrije Kačića Miošića 9
10000, Zagreb
Telefon:
01 4614 987 01 4614 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ruben.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: računovodstvene, financijske i porezne usluge - računovodstvo - knjigovodstvo - vođenje poslovnih knjiga - knjigovodstvo za poduzeća i obrte - knjigovodstvo za slobodna zanimanja i građanstvo - obračun pdv-a - financijsko i porezno savjetovanje - robno i materijalno knjigovodstvo
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu RUBEN d.o.o. - računovodstvene, financijske i porezne usluge.

Već dugi niz godina  uspješno vodimo poslovne knjige što je garancija kvalitete i pouzdanosti za veliki broj komitenata koji su ukazali svoje povjerenje i mi ga svojim savjesnim postupanjem opravdavamo.

Kvalitetan i pouzdan knjigovodstveni servis je ključan u napretku Vašeg poslovanja jer usklađenost vaših poslovnih knjiga sa zakonom jedan je od temelja uspjeha.

Iskustvo, stručnost uz usavršavanje i praćenje zakonodavne regulative, jamče Vam pouzdano i ažurno vođenje Vaših poslovnih knjiga.

Knjigovodstvene usluge za:

  • poduzeća
  • obrte
  • slobodna zanimanja
  • građanstvo

Za sve Vaše upite dostupni smo na navedenom broju telefona ili nas kontaktirajte putem maila i posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4614 987 01 4614 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.