OCIJENI
Adresa: Centar
10000 Zagreb
Mobitel:
099 6366 401 099 6366 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
24/7
Djelatnosti: Izrada web stranica, Programiranje
Ključne riječi: web design, web dizajn, web dizajner, web designer, izrada web stranica, social media marketing, društvene mreže, oglašavanje na društvenim mrežama, oglasi na društvenim mrežama, vođenje oglasa na društvenim mrežama, web design zagreb, web dizajn zagreb, web dizajner zagreb, web designer zagreb, izrada web stranica zagreb, social media marketing zagreb, društvene mreže zagreb, oglašavanje na društvenim mrežama zagreb, oglasi na društvenim mrežama zagreb, vođenje oglasa na društvenim mrežama
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Naš tim stručnjaka posjeduje potrebno iskustvo u izradi modernih, funkcionalnih i privlačnih web stranica koje će vaš posao učiniti prepoznatljivijim na tržištu.

Naš pristup izradi web stranica je personaliziran i prilagođen vašim potrebama. Kako bismo vašu web stranicu učinili unikatnom, posvetit ćemo se dizajnu i funkcionalnosti koja će odgovarati vašim željama i ciljevima. 

Uz izradu web stranica, nudimo i usluge oglašavanja na društvenim mrežama. Budući da su društvene mreže postale neizostavni dio poslovanja, pomoći ćemo vam u stvaranju ciljane publike i povećanju angažmana na društvenim mrežama. 

Naš cilj je pružiti vam vrhunsku uslugu web dizajna i oglašavanja na društvenim mrežama. Svakom projektu pristupamo individualno i posvećujemo se detaljima kako bismo vašu web stranicu i prisutnost na društvenim mrežama učinili što uspješnijima. Kontaktirajte nas i dopustite nam da vam pomognemo u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva na internetu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI