OCIJENI
Adresa: Ribnjak 30
10000 Zagreb
Mobitel:
098 9194 140 098 9194 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://pepwebdigital.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
Djelatnosti: Izrada web stranica, Programiranje
Ključne riječi: izrada web stranica - web dizajn - dizajn web stranica - SEO optimizacija - hosting web stranica - strateško planiranje - vizualni identitet - održavanje web stranica - optimizacija web stranica - brze web stranice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Izrada i dizajn web stranica u wordpressu za male poduzetnike

Stvaranje i izrada web stranice sastoji se od niza faza u kojima blisko surađujemo. Obostrana i dvosmjerna komunikacija nam je bitna kako bismo došli do web stranice na koju ćete biti ponosni.

Web stranica nije projekt “izradi i zaboravi”. Ako želite da vaša web stranica nastavi marljivo raditi za vas, ona se s vremenom mora razvijati i mijenjati se kako bi pomogla razvoju vašeg poslovanja.

Zadatak web stranice je biti u mogućnosti ispuniti želje i ciljeve vašeg poslovanja. Također treba biti prilagodljiva i modularna u slučaju da nije dovoljno efikasna u ispunjavanju poslovnih ciljeva ili zbog nekih novih potreba u budućnosti.
Proces izrade web stranica:
1. Definiranje ciljeva
Definiranjem ciljeva određuje se što se i na koji način web stranicom želi postići. Jasno definirani kratkoročni i dugoročni ciljevi omogućit će izradu plana razvoja, nadopune i mogućeg proširenja web stranice u budućnosti.

2. Upoznavanje s ciljanom publikom
Za koga radimo web stranicu? Tko su su budući posjetitelji? Upoznavanje s ciljanom publikom, tj. njezinim zahtjevima i očekivanjima korak je koji u mnogočemu određuje izgled i tehnologije korištene prilikom same izrade.

3. Prikupljanje i analiza sadržaja
U ovom koraku izrađuje se mapa web lokacije sa svim budućim stranicama koje će činiti njenu arhitekturu. Važan korak kako bi se predvidio put korisnika u potrazi za informacijama.

4. Izrada idejnog rješenja
Na temelju dobro izrađenog prethodnog koraka sada puno lakše možemo definirati sadržaj web stranice. 

5. Izrada i dizajn u WordPressu
Konačno dizajnersko rješenje trebalo bi osiguravati ravnotežu između vizualne senzacije i informacije, tvoriti jasnu vizualnu logiku, te slijediti unaprijed definirani vizualni identitet web stranice. U ovom koraku dizajniramo web stranicu u WordPress-u.

6. Programiranje i testiranje
Dizajn koji smo prethodno izradili, u ovome koraku potrebno je učiniti ga funkcionalnim, tj. učiniti da svi formulari rade, share i ostali gumbi funkcioniraju.

7. Lansiranje web stranice
Prebacivanje web stranice s testnog okruženja na live server. Radi se provjera svih funkcionalnosti i responzivnosti na različitim uređajima, te ispravljanje pogrešaka ukoliko postoje. Provjerava se ispravnost linkova, vrši se instalacija SSL certifikata, optimizacija fotografija i grafike. Još jednom se provjeravaju svi elementi onsite SEO optimizacije (optimizacije za tražilice) i optimizacije za njeno brzo učitavanje.

8. Održavanje web stranice
Nakon pokretanja web stranice, ako želite, prelazimo u fazu održavanja. Vaša web stranica je mjesto na kojem se konstantno odvijaju radovi. Baš poput automobila, potrebno joj je redovito servisiranje kako bi se s njom upravljalo učinkovito i na siguran način. U ponudi imamo nekoliko paketa održavanja po vrlo prihvatljivim cijenama i prilagođeni su vašim potrebama.


Nakon što bude gotova, vaša web stranica će:

  • Olakšati posjetiteljima pretragu za bitnim informacijama, a navigacija i kretanje među stranicama će biti lako i pamtljivo
  • Ukloniti potrebu da posjetitelji i kupci vaših usluga konstantno postavljaju ista pitanja o uslugama
  • Biti brza prilikom učitavanja i na taj način će pomoći vašim posjetiteljima da provedu više vremena na stranicama
  • Zbog svoje brzine učitavanja pomoći i Google-u, te će vas posljedično rangirati na višim pozicijama na svojim tražilicama
  • Osvojiti interes posjetitelja te im pružiti dragocjene informacije iz polja vaše stručnosti
  • Imati predivan dizajn i mogućnost jednostavne (responzivne) navigacije na bilo kojem računalu, tabletu ili pametnom telefonu
Funkcija web stranice je prezentacija tvrtke i da svojim posjetiteljima pruži jasne i uvjerljive informacije o tome kako im se može pomoći.

Posjetite našu web stranicu za više informacija o izradi web stranica.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9194 140 098 9194 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI