OCIJENI
Adresa: Nova Ves 3
10000 Zagreb
Telefon:
01 4668 600 01 4668 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://dv-sarenaloptica.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7:30-17:30h
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice, čuvanje djece
Edukacija i obrazovanje za djecu
Ključne riječi: dječji vrtić - Zagreb - djeca - jaslice - sportsko-engleski vrtić - empatija kod djece - izleti - engleski sport - bazen - abacus - engleski - judo - ritmika - španjolski
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice Dječjeg vrtića Šarena loptica!

Svakom roditelju i djetetu želimo toplu dobrodošlicu i nadamo se da je ovo početak veselog i aktivnog druženja i zajedničkog rasta.

Mi smo sportsko-engleski vrtić, što znači da vježbamo svaki dan uz stručno vodstvo diplomiranog kineziologa, dva puta tjedno plivamo na prekrasnom dječjem bazenu u neposrednoj blizini vrtića i dio dana govorimo engleski jezik.

To dakako nije sve.Tu su i naše vedre, vesele i stručne odgojiteljice koje čine sve kako bi emocionalno svjesna djeca postala društveno odgovorni pojedinci.
U našem vrtiću djeca, odgojitelji, stručni tim, domačice, treneri i roditelji surađuju i druže se na izletima, sportskim igrama, i raznim radionicama. Ovdje u veseloj atmosferi i s poštovanjem njegujemo jedinstvenost svakog djeteta.

Kroz rad s djecom neprestano se podsjećamo na velike i važne lekcije koje djeca imaju za nas. Gledamo kako svojom maštom i srcem čine avanturu od svakog trenutka kroz smijeh, igrajući se i istražujući.Svjesni smo privilegije koju ovaj posao donosi. Biti u prilici vidjeti svijet očima djeteta, to je neprocjenjivo.

Dječji vrtić Šarena loptica osnovan je 2005. godine, a od tada do danas stekli smo vrijedna iskustva te doživjeli zadovoljstvo djece i roditelja kao rezultat našeg rada s predškolskom djecom.

Od lipnja 2009. godine dalje rastemo na entuzijazmu i angažmanu 6 obitelji vlasnika ovog vrtića koji su imali hrabrosti pokrenuti ovakav projekt i tako postati jedini vrtić u Hrvatskoj u vlasništvu roditelja djece polaznika. Uz podršku stručnog tima, 6 odgojitelja, trenera i naših domačica, te veliki trud i povjerenje roditelja sve djece u vrtiću, a ne samo vlasnika, vjerujemo da smo uspjeli započeti nešto zaista posebno.Ove smo pedagoške godine učinili još jedan, za nas značajan korak, otvorili smo jasličku skupinu s prekrasnim vrtom u kojem uz vočnjak koji već postoji planiramo se s djecom upustiti u avanturu vrtlarstva, ali i u mnoge druge zanimljive projekte.Želimo da za svako dijete ovaj vrtić bude još jedno mjesto osim doma u kojem će se osjećati voljeno, sigurno i zaštićeno.

Jedinstveni program, lokacija u centru grada s mirnim vrtom i obiteljska atmosfera koja se ovdje njeguje samo su dio ove vesele priče.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4668 600 01 4668 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI