OCIJENI

Učinkovito otapanje masnih naslaga i celulita uz zatezanje kože lica, vrata i dekoltea pomoću BTL exilis elite uređaja

Objavljeno: 8.6.2021. 11:56

Godine nas fizički mijenjaju - na nekima od nas se promjene brže zamjete, dok se na drugima vide nešto manje, ali posljedice nikoga ne zaobilaze.

Opuštena koža lica često je najuočljivija, a za vježbe lica već je prekasno. Također, tu je i brže nakupljanje masnih naslaga koje je gotovo nemoguće skinuti. Čak i kada to konačno uspijemo, podsjetnik na tu borbu ostaje vidljiv najgori prijatelj svake žene – celulit. Ponekad ni fizička aktivnost i unos tekućine ne umanjuju njegovu vidljivost. Tjelovježba i razne kremice često ne urode plodom, a ako se bojite zahvata s iglama, ne brinite jer postoji vaša optimalna opcija, a to je BTL exilis elite uređaj. BTL exilis elite uređaj je spoj medicine i tehnologije koji uklanja probleme masnih naslaga i celulita. Sigurni smo da vas zanima sve o ovom čudotvorcu, a informacije donosimo u nastavku.
 

Što je to BTL exilis elite uređaj?

BTL exilis elite uređaj je koji koristi visoku energiju, monopolarnu radiofrekvenciju i ultrazvuk te visokim zagrijavanjem utječe na stvaranje novog kolagena u vašoj koži. Da bez kolagena nema niti zdrave i mladenačke kože već svi znamo, a to da ga je moguće stvoriti ovom neinvazivnom metodom pravo je otkriće. Cijeli je postupak apsolutno bezbolan i siguran te je kao takav savršena zamjena za neke druge estetske zahvate koji uključuju igle. Postupak se ponavlja jednom tjedno, a preporučuje se koristiti do šest tretmana po području za savršeno vidljiv učinak.
 

Koji su benefiti te metode?

Benefiti koje ovaj tretman donosi za sobom su brojni, a njegov je učinak također vidljiv u različitim estetskim poljima. Možete ga koristiti ako želite pomladiti ili zategnuti kožu očiju, obraza ili usana, povećati usne, korigirati opuštenu kožu vrata, nadlaktica, trbuha, stražnjice ili bedara, a odličan je saveznik i u uklanjanju celulita. Čak se i nakon strogih dijeta i kvalitetnih treninga mnogi suočavaju s neželjenim ostacima opuštene kože, koju je gotovo nemoguće riješiti, ili dubokim celulitom, a ova metoda savršena je upravo u takvim situacijama i obavlja nemoguće zadatke s lakoćom.

Komu se obratiti za tretman?

Za tretman BTL exilis elite uređajem odaberite polikliniku za dermatologiju, venerologiju i kirurgiju s laserskim centrom -  Dermangio – i prepustite se u ruke stručnjacima koji svoj posao vode od davne 1994. godine i iz godine u godinu sve više napreduju. U klinici Dermangio prvi su se na području Republike Hrvatske i šire regije počeli primjenjivati laseri u dermatologiji, kao i fileri te Botox u estetske svrhe! Javite im se i dogovorite konzultacije na kojima će vam njihovi nagrađivani doktori odgovoriti na sva vaša pitanja.

Foto: Freepik

OCIJENI