OCIJENI

Otkrivamo kako učinkovito ukloniti bore, celulit, smršaviti i zategnuti kožu uz BTL Exilis Elite

Objavljeno: 16.7.2020. 16:31

Svi starimo, neki brže od drugih. Bez obzira jeste li u 30-im ili u 60-im godinama starenje kože i pojava dubokih bora mogu vam narušiti samopouzdanje. Danas postoje različiti tretmani za uklanjanje bora i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea i često ne znate koji odabrati kao najbolji za vas. Ako je to slučaj i kod vas, preporučujemo vam inovativnu i učinkovitu, svjetski priznatu i od američke agencije FDA odobrenu metodu liječenja - BTL EXILIS ELITE.

BTL Exilis Elite je najsuvremeniji postupak koji eliminira rizike i moguće nuspojave drugih metoda pomlađivanja. Također je najbolji način uklanjanja finih linija i bora, osobito za one koji se boje igle.

Koristeći vrhunsku patentiranu tehnologiju, BTL Exilis Elite dovodi kontroliranu toplinu u duboke slojeve kože, uzrokujući formiranje novih kolagenskih vlakana i zatežući istu do dubine od 3 mm ispod kože. Ovdje se kolagenski lanci popravljaju i zadebljavaju tijekom sljedećih 10-12 tjedana, što rezultira zategnutijom, čvršćom, sjajnijom i mlađom kožom.
 

Osim za uklanjanje bora, Exilis Elite se koristi i za mršavljenje, postizanje konture tijela i zatezanje kože.

Tri su osnovna načina za mršavljenje, postizanje konture tijela i zatezanje kože: tjelovježba, zdrava, uravnotežena prehrana i disciplina. No, kod nekih osoba, unatoč svim naporima, tvrdokorne masne naslage i/ili udubljenja na bedrima (celulit) se ne smanjuju i ne nestaju. Zahvaljujući djelovanju ultrazvuka koji razbija potkožne tvrdokorne masne džepove i radiofrekvencije koja zateže i pomlađuje kožu, Exilis Elite nudi revolucionarno rješenje.

Kako djeluje Exilis?

Exilis koristi kombinaciju visoke energije, monopolarne radiofrekvencije i ultrazvuka kako bi se ostvarilo duboko zagrijavanje u koži, što rezultira stvaranjem novog kolagena, zatezanjem kože te gubitkom masnoće. Takav rezultat se postiže preciznim grijanjem i hlađenjem kože uz istovremeno nadziranje postignute temperature kože, u kombinaciji s blagotvornim učincima mehaničkih valova. Stalno praćenje i kontrola RF protoka omogućuje postizanje optimalne temperature u najkraćem mogućem vremenu, omogućujući ugodan tretman za klijenta s izvanrednim rezultatom.
Već nakon prvog ili drugog tretmana možete primijetiti značajno poboljšanje kože: masne naslage počinju se topiti, a celulit se iz dana u dan smanjuje. Tekstura kože se poboljšava te se počinje stvarati novi kolagen. Konačni rezultat očekuje se u roku od šest mjeseci nakon posljednjeg tretmana, zbog postupnog stvaranja novog kolagena. Međutim, treba napomenuti da BTL Exilis Elite ne može zamijeniti dijetu, već se koristi samo za liječenje problematičnih područja.
 

Kako se provodi tretman?

Sondom se kružnim pokretima prelazi preko područja koje tretiramo. Zbog dovođenja energije u dublje slojeve kože, osjeća se toplina. Površina kože se zagrijava od 40 do 43 Celzijeva stupnja. Zagrijavanje dovodi do prirodne smrti masnih stanica, stvara se novi kolagen koji zateže i pomlađuje kožu. Važno je naglasiti kako površina kože, okolno tkivo i živci ostaju neoštećeni.

Jedan tretman traje oko 15 do 30 minuta po području. Nakon tretmana je moguće zapaziti crvenilo koje ne traje dugo nakon tretmana. Pacijentima se preporučuje odlazak na dva do šest tretmana, po jedan svakih tjedan dana. Po želji moguće je imati i dodatne tretmane.

Koja područja možemo tretirati BTL Exilisom?

BTL Exilis Elite pruža izvrsne rezultate na licu, vratu i svim ostalim dijelovima tijela. Najčešće indikacije primjene BTL Exilis Elite su:
 • nekirurški "Face lifting",
 • nekirurško zatezanje i pomlađivanje kože oko očiju,
 • nekirurško zatezanje i pomlađivanje kože obraza,
 • nekirurško zatezanje i pomlađivanje uglova usana, 
 • povećanje usana prirodnim putem stvarajući novi kolagen,
 • nekirurško zatezanje i pomlađivanje kože vrata i dekoltea,
 • smanjivanje/uklanjanje masnih naslaga i zatezanje kože na nadlakticama,
 • smanjivanje/uklanjanje masnih naslaga i zatezanje kože na trbuhu,
 • smanjivanje/uklanjanje masnih naslaga i zatezanje kože na ljubavnim ručkama,
 • smanjivanje/uklanjanje masnih naslaga i zatezanje kože na bedrima,
 • smanjivanje/uklanjanje celulita i masnih naslaga uz zatezanje kože na stražnjici,
 • smanjivanje/uklanjanje masnih naslaga i zatezanje kože na natkoljenicama,
 • uklanjanje celulita, kod najtežih slučajeva ublažavanje celulita,
 • uklanjanje bora oko očiju,
 • uklanjanje linija na vratu uz zatezanje kože,
 • uklanjanje bora i zatezanje kože na dekolteu,
 • pomlađivanje i zatezanje kože prepona.
 

Bitno je naglasiti kako se tretman ne smije primjenjivati na trudnicama i dojiljama. Nadalje, BTL Exilis Elite se ne smije primjenjivati kod vrućice i akutnih upala niti kod bolesnika s pacemakerima ili metalnim implantatima u tijelu (za zubne implantate ovo ne vrijedi).

Ako ste i dalje u nedoumici oko ovog revolucionarnog tretmana, stručnjaci iz Poliklinike Dermangio su spremni pomoći. Kontaktirajte ih na broj telefona ili ih posjetite na zagrebačkoj adresi Pod zidom 10 gdje će Vam rado odgovoriti na sva pitanja i uputiti vas u cijeli proces.

OCIJENI