Oblikovanje tijela uz zatezanje kože i uklanjanje celulita pomoću revolucionarnih uređaja BTL Exilis Elite i Vanquish Me

Objavljeno: 26.3.2018. 16:50

Svi u jednom trenutku svog života dođemo u doba kada bi htjeli barem malo “zategnuti” kožu kako bi se osjećali i izgledali mlađe. U tom trenutku potrebno je pronaći odgovarajući tretman koji će nam dati najbolje moguće rezultate. Oblikovanje tijela uz zatezanje kože i uklanjanje celulita najučinkovitije je pomoću revolucionarnih uređaja BTL Exilis Elite i Vanquish Me

Exilis Elite je uređaj koji nudi revolucionarni oblik tretmana za smanjenje bora, masnih naslaga te preoblikovanje tijela s dugotrajnim rezultatima. Vanquish Me je uređaj koji omogućuje liječniku tretiranje trbuha i područja iznad kukova odjednom, bez potrebe za korištenjem drugih vrsta aplikatora. Posebna je prednost što se sve navedeno može obaviti unutar 30 minuta.

Kako djeluje Exilis?

Tretman koristi sigurnu toplinsku energiju na kontrolirani način s jedinstvenim načinom hlađenja čime pruža ugodan, ali i učinkovit tretman. Exilis se može koristiti na gotovo bilo kojem dijelu tijela i lica čime se može odgoditi ili eliminirati potreba za invazivnom kirurgijom, posebice kod pacijenata s blagom do umjerenom količinom masnih naslaga te kod onih pacijenata koji ne žele liposukciju. Tretman Exilisom je klinički ispitan i znanstveno dokazan kao učinkovit tretman kod tretiranja bora, opuštenosti kože te otapanje masnoće i celulita nakon nekoliko bezbolnih tretmana.Tijekom tretmana sondom se prelazi preko područja koje tretiramo. Osjeća se toplina zbog dovođenja energije u dublje slojeve kože. Exilis fokusira energiju na određena područja tretiranja s ciljanom dubinom penetracije ciljajući masne naslage a istovremeno potiče stvaranje kolagena za poboljšanje čvrstoće i teksture kože. Exilis se preporučuje za sve pacijente u dobi od 25 do 70+ koji žele vidljivo poboljšanje bez operativnih zahvata.

Pacijentima se preporučuje odlazak na dva do šest tretmana, po jedan svaki tjedan. Po želji moguće je imati i dodatne tretmane. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a konačni šest mjeseci nakon tretiranja tijela Exilisom.

Kako djeluje Vanqusih me?

Kod beskontaktnog postupka, uređaj ne dolazi u izravan kontakt s pacijentom i tako značajno eliminira moguće štetne posljedice koje bi mogle nastati u kontaktu aplikatora i kože. Nakon niza od četiri 30-minutna tretmana, kliničke studije pokazuju da Vanquish tretmanima dobivamo konzistentne vidljive i mjerljive rezultate, s visokim zadovoljstvom pacijenta, budući da su tretmani bezbolni. Nuspojave su minimalne i već nakon nekoliko minuta pacijenti se vraćaju svakodnevnom životu. Jedino što je potrebno za pripremu pacijenta  prije tretmana je pravilna hidratacija.
Za razliku od drugih neinvazivnih uređaja koji zahtijevaju više tretmana na manjim područjima  i dulje trajanje tretmana, Vanquish omogućuje najveće područje tretiranja u industriji. Postupak Vanquish-om preporučuje se pacijentima s područjima neželjenih masnoća koji se ne žele podvrći kirurškom zahvatu ili neinvazivnom postupku koji zahtjeva dulje razdoblje oporavka ili produženo trajanje jednog tretmana.