OCIJENI

Začini za paštete i krvavice

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.04.2024. 10:37

Začinite svoje mesne paštete i krvavice našim ukusnim mješavinama začina! Naše jedinstvene mješavine izrađene su od savršene kombinacije bilja i začina za poboljšanje okusa vaših omiljenih jela.

Bilo da pripremate izdašnu mesnu paštetu ili slane krvavice, naši su začini savršen dodatak koji će podići vaše jelo na višu razinu. Naše mješavine izrađene su od visokokvalitetnih sastojaka i ne sadrže umjetne arome i konzervanse, što jamči da ćete dobiti najbolji mogući okus.

U ovom su dijelu mogućnosti kreacije i inovativnosti u stvaranju gotovog proizvoda nebrojene. Tako i ideje i recepture ovih interesantnih proizvoda stalno podliježu novitetima, iako su npr. želei i krvavice sezonski proizvodi. Ono što se u nas akceptira kao pašteta to je u inozemstvu ustvari mesni namaz. Kod njih su paštete posve drugi proizvodi koje naši proizvođači gotovo i ne znaju, niti proizvode. Eto područja za proširenje proizvodnog programa.

https://www.ttr-kolovrat.hr/za%C4%8Dini-i-aditivi/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI