OCIJENI

Wiberg gastro začini za zdraviju i ukusniju prehranu

Objavljeno: 16.8.2023. 10:18

Wiberg, vodeće ime u proizvodnji začina i aditiva, ističe se kao neizostavni partner u stvaranju gastronomskih čarolija koje ne samo zadovoljavaju nepce, već i potiču zdraviju prehranu. Kroz svoje inovativne proizvode, Wiberg postavlja nove standarde u industriji, transformirajući način na koji gledamo na pripremu hrane. U ovom članku, istražujemo dublje kako Wiberg Gastro Začini čine savršenu ravnotežu između ukusa i zdravlja te kako njihove inovacije oblikuju budućnost gastronomije.

Izvanredna inovacija: Quick Salami - brzina i kvaliteta u jednom tjednu

U svijetu ubrzanog tempa života, Wiberg je postavio novi standard brze i kvalitetne proizvodnje trajnih kobasica. Quick Salami, njihova revolucionarna začinska mješavina, omogućuje postizanje karakteristične konzistencije i okusa već nakon tjedan dana. Ovaj proizvod donosi ne samo brzinu, već i smanjeni gubitak težine tijekom sušenja, osiguravajući visok prinos i zadržavajući vrhunsku kvalitetu.

Rovolution®: Fermentirane kobasice bez sušenja i dimljenja

Rovolution® je odgovor na suvremene zahtjeve brze proizvodnje uz očuvanje autentičnog okusa. Ova inovativna mješavina omogućuje proizvodnju fermentiranih kobasica bez gubitka težine, sušenja i dimljenja. Za samo tri dana, dobivate vrhunsku trajnu kobasicu s autentičnim okusom. Rovolution® ne samo da štedi vrijeme, već također podupire održivost, smanjujući negativan utjecaj na okoliš.

Kvaliteta sirovina: Osnova okusa i sigurnosti

Wiberg prepoznaje da se najbolji rezultati postižu samo s najkvalitetnijim sirovinama. Sve sirovine prolaze rigorozne testove kako bi osigurale zadovoljavanje najviših standarda. Wibergov pristup kvaliteti čini svaki zalogaj sigurnim i ukusnim iskustvom.

Put prema zdravlju: Bio-proizvodi za svijest o unosu

U svijetu gdje zdravlje igra ključnu ulogu, Wiberg donosi bio-proizvode koji su odgovor na potrebe suvremene prehrane. Bez genetski modificiranih sastojaka, pojačivača okusa, laktoze i glutena, ovi proizvodi su prava poslastica za one koji žele kombinirati ukus i zdravlje.

Začini kao simbol savršenstva

Wiberg nije samo proizvođač začina i aditiva, već simbol harmonije između izvanrednog okusa i zdravlja. Njihova inovacija transformira način na koji se mesne prerađevine i jela pripremaju, nudeći brzinu, kvalitetu i svježinu. Svi ovi elementi zajedno tvore Wibergovu viziju - stvarati ukusne i zdrave obroke koji su prava poslastica za sva osjetila.

Jeste li spremni unaprijediti svoju proizvodnju mesnih prerađevina i podići kvalitetu svojih proizvoda? TTR Kolovrat je vaš ključ do tehničko-tehnološke racionalizacije i inovacija. Naša dugogodišnja suradnja s proizvođačima mesnih prerađevina jamči vam pristup najnovijim tehnologijama i marketinškim strategijama. Zajedno s našim partnerom WIBERG, donosimo vam vrhunske gastro začine za profesionalce. Za više informacija posjetite našu web stranicu. 

OCIJENI