OCIJENI

Upoznajemo vas s WIBERG začinima koje svaka kuhinja mora imati!

Objavljeno: 16.12.2021. 8:56

Bez obzira na to kako i što kuhate, začini su jedan od najvažnijih elemenata vaše špajze. Oni su brz način za poboljšanje okusa sve što pripremate od povrća do mesa. Vrsta hrane i namirnica koje volite kuhati odredit će vašu kolekciju začina. Eksperimentirajte sa začinima, proširite njihovu uporabu i ne bojte se novih okusa. Istražite kuhinje različitih kultura i saznajte koji sačini su posebni baš za njih. Putujte kroz okuse!

Jedni od najkvalitetnijih začina su zasigurno Wiberg začini.

Visoka kvaliteta nastala od vrhunskih sirovina prema pomno određenim kriterijima.  Pakiranja su kvalitetna i funkcionalna pri čemu savršeno štite začine od vanjskih uvjeta i to znatno duže. Wiberg ambalaža štiti od gubitka arome, svjetlosti, vanjskih mirisa, vlage, osigurava jednostavno i uredno rukovanje.

Wiberg začine ćemo podijeliti u nekoliko skupina kako bi lakše upoznali široki asortiman njihove primjene:

  1. Miješani specijaliteti - kombinacija začina za pripremu određenih namirnica poput mesa (Hrskavo pečena piletina začinska sol, Divljač Finesse, Roštilj-Argentina začinska mješavina itd.), ribe (Riba Scandis začinska sol za ribu sa začinskim biljem, Riba Karibi začinska sol za ribu sa začinskim biljem) povrća (Kari Jaipur začinski pripravak, Cajun kreolska začinska mješavina, Asia mješavina začina itd.)  i tjestenine ( Tjestenina začinski pripravak).
  2. Slatki specijaliteti - Bourbon vanilija šećer, Medenjaci začinska mješavina, Orangia Sun pripravak s prirodnom aromom naranče, Pita od jabuka/kuhano vino pripravak arome, Prašak za pecivo od vinskog kamena, Zitronia Sun s prirodnim limunovim uljem. 
  3. Soli - Kamena sol krupna, Kamena sol sa začinskim biljem, Kamena sol za ribu, Kamena sol sitna, Morska sol u listićima.
  4. Začini - Anis, Češnjak u granulama, Čili, Cimet, Dimljena paprika, Đumbir, Kajenski papar,  Kim, Klinčić, Komorač, Papar, Sezam itd.
  5. Začinsko bilje - Bosiljak, Divlje začinsko bilje, Mažuran, Origano, Peršin, Vlasac, Žalfija itd.


Često mislimo da smo ograničeni na ponudu začina iz supermarketa, a onda shvatimo kako na tržištu postoji mnogo izvrsnih nezavisnih dobavljača začinima koji su obično svježiji, a s tim i snažniji, ukusniji i isplativiji. TTR KOLOVRAT su distributeri za WIBERG začine.  Na njihovoj web stranici provjerite široku paletu kvalitetnih začina i aditiva kako bi zadovoljili i najzahtjevnija nepca. Posjetiti ih možete u Zagrebu, Cebini 7/1.  

OCIJENI