OCIJENI
Adresa: MEŠTROVIĆEV TRG 10
10000 Zagreb
Mobitel:
091 6146 378 091 6146 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.nokhealingmassage.com/hr?fbclid=IwAR0Mi2ePmCTAtvAz9kD0rC80dTMyzknveql80erZhzj1fypePTCZYL-sfbo
https://web.facebook.com/profile.php?id=100088529023672&_rdc=1&_rdr
https://www.instagram.com/nokhealingmassage/

Radno vrijeme

:
PON, ČET, PET - 11:00 - 18:00
UTO, SRI - 12:00 - 20:00
SUB - 10:00 - 13:00
Djelatnosti: Masaža - medicinska, sportska, anticelulitna...
Ključne riječi: Tajlandska masaža, Uljna masaža, Mix masaža, Foot masaža, Švedska masaža, Anti-stres masaža, Hotstone masaža, Reflexology masaža,Body scrub, Ghua Sha masaža, Thai & oil masaža, zdravlje, opuštajuće,stres,bolovi, mentalno zdravlje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Nok healing massage  salon predstavlja mjesto gdje možete doživjeti tradicionalnu Tajlandsku masažu u autentičnom ambijentu. Naši terapeuti su visoko kvalificirani i certificirani, te dolaze iz Tajlanda, zemlje poznate po svojoj masažnoj tradiciji koja seže stoljećima unazad. Oni su stručnjaci za Tajlandsku masažu, te imaju višegodišnje iskustvo rada na tom području.

Tajlandska masaža se temelji na drevnoj ajurvedskoj medicini, koja kombinira tehnike pritiska i istezanja kako bi se postigla potpuna opuštenost tijela i uma. Naši terapeuti koriste tehnike pritiska prstima, dlanovima, laktovima i stopalima, uz istezanje mišića i zglobova, kako bi se uklonila napetost u tijelu.

Doživite Tajlandsku masažu uz stručan tim terapeuta!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
25.02.2023. 09:32 | KORISNIK: imperij

Pored ugodne, kućne atmosfere u Nok healing massage, obazrivost i stručnost terapeuta koji masiraju je bez premca! Uvijek znam da ću dobiti pažnju kao da sam jedini klijent tog dana. Cura je sjajna!

25.02.2023. 09:54 | KORISNIK: dbozek

Lijep ambijent, ljubazno, uvijek nasmiješeno osoblje i vrhunske masaže su ono zašto sam idem u Nok healing massage . U velikom izboru masaža nisam jos sve stigao isprobati, ali za sad su moji osobni favoriti masaža vrućim uljem iTradicionalna Tajlandska masaža. Svakako među najboljim salonima u kojim sam bio dosada.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI