Adresa: Slavonska avenija 17
10000 Zagreb
Telefon:
01 2371 102 01 2371 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.imi-international.hr
Djelatnosti: Energetski certifikati
Klima, rashladni uređaji
Mehanizacija, hidraulika, pneumatika
Ključne riječi: odrzavanje tlaka i kvalitete vode - balansiranje i regulacija - termostatska regulacija - odzračni ventili - termostati i pogoni
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo vodeća tvrtka u energetskim rješenjima za kontrolu unutarnje klime, pružamo visokoučinkovite i kvalitetne proizvode i usluge koje mogu učinkovito zaštititi i kontrolirati HVAC sustave.

Promjena u IMI Hydronic Engineering bolje odražava povezanost, na globalnom nivou naše tvrtke sa IMI plc i druge dvije divizije koje pripadaju našoj grupi. Ovo uključuje i implementaciju našeg novog vizualnog identiteta. svježi novi izgled je osmišljen kako bi signalizirao našu veću usmjerenost na pružanje još boljih proizvoda, kvaliteta i usluga našim klijentima.

Što možemo očekivati?

Održavanje tlaka i kvaliteta vode

Balansiranje i regulacija

Termostatska regulacijaNastavit ćemo s inovacijama i razvijanjem novih rješenja unutar ovih područja. Naš fokus ostaje na isporuci najkvalitetnijih i najučinkovitijih proizvoda i usluga na vašim HVAC instalacijama, u trenutku kada ih trebate. S iskustvom u više od 100 000 različitih projekata diljem svijeta, možete se osloniti na nas da ćemo vas podržati bez obzira na veličinu ili tip projekta. Naš tim je uvijek spreman podijeliti svoja znanja s vama.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2371 102 01 2371 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.