Adresa: Vrbik IV, br.4
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 5282 049 01 5282 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://mobifrend.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17h sub: 9-13h
Djelatnosti: Servis mobitela
Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Ključne riječi: besplatna dijagnostika mobitela tableta i pametnih satova - servis mobitela - servis tableta - servis pametnih satova - sigurnosna pohrana podataka - backup - otkup smartphone - popravak Apple - popravak Huawei - popravak Samsung - popravak Sony - popravak Xiaomi - zamjena ekrana - zamjena prednjeg i stražnjeg stakla - zamjena gumba za silent mode i tipki za paljenje - zamjena baterije - zamjena zvučnika i mikrofona - servis mobitela koji su pali u vodu - servis mobitela na kojem ništa ne radi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Brzi servis mobitela i tableta

Vršimo servis i tehničku podršku za sve vrste mobitela/smartphone-a, tableta i pametnih satova uz ponudu originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova te kompletnu ponudu dodatne opreme.

Također, ističemo naš brzi servis koji je u mogućnosti ukloniti kvarove u roku od sat vremena kao i uslugu dogovaranja servisa vašeg uređaja kako bi što vam što više skratili vrijeme bez vašeg ljubimca.

Posjetite nas, kontaktirajte nas!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5282 049 01 5282 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.