OCIJENI
Adresa: Savska cesta 120
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 4105 941 01 4105 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.zagit.hr
https://web.facebook.com/ZagitSistemi

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
Djelatnosti: Mobiteli, računala, kompjuteri - servis
Mobiteli, računala, kompjuteri - prodaja, otkup i oprema
Elektronika - proizvodnja, prodaja
Elektronika - servis
Ključne riječi: servis računala, servis laptopa i servis pisača, prodaja informatičke opreme, zamjena stakla, epson, brother, orient, servisiranje, HP, Lenovo, Acer, originalni dijelovi, rezervni dijelovi, ekrani, ac adapteri za prijenosna računala, računala, printeri, isači, laptop, notebook, tinta, toner, punjač, baterija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka ZagIT sistemi, osnovano je 2008. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost je servis i prodaja informatičke i uredske opreme te rezervnih dijelova, ponuda cjelokupnih informatičkih rješenja, nadogradnja računala, održavanje informatičke opreme kod korisnika i u servisu.

Većina naših stručnjaka je poteklo iz cijenjenog Recro Servisa tako da imamo dugogodišnje iskustvo u servisiranju računala i pisača, a povjerenje te iskren odnos prema strankama i partnerima nam je vrlo važan.

Do sada se možemo pohvaliti da smo postali "EPSON ovlaštena servisna točka", Brother ovlašteni servis i jedini smo ovlašteni servis za Orient pisače.

Osim navedenih marki Epson, Brother i Orient koje servisiramo u i van jamstva, bavimo se servisiranjem i svih ostalih više i manje poznatih marki informatičke opreme kao što su HP (Hewlett-Packard), Lenovo (IBM), Acer, Samsung, LG, Lexmark, Fujitsu, Asus, Toshiba, Dell, Apple i ostali. Za te marke obavljamo samo van jamstvene popravke, ali zahvaljujući odličnim partnerskim odnosima s većinom ovlaštenih servisa u Hrvatskoj ako je Vaš uređaj još u jamstvu rado ćemo Vam pomoći da se popravak obavi u jamstvu.

Možemo se pohvaliti i velikim skladištem originalnih, OEM i rabljenih rezervnih dijelova na koje dajemo garanciju, a posebno smo ponosni na veliki izbor ekrana i ac-adaptera za prijenosna računala.

Provjerite i sami zašto se krug korisnika naših usluga konstantno povećava na obostrano zadovoljstvo, a mi Vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i preporuci. Pouzdanosti i povjerenje kao osnova ... Tvrtka ZagIT sistemi d.o.o., osnovano je 2008. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost je servis i prodaja informatičke i uredske opreme te rezervnih dijelova, ponuda cjelokupnih informatičkih rješenja, nadogradnja računala, održavanje
informatičke opreme kod korisnika i u servisu. Servisiramo i prodajemo informatičku opremu svih vodećih proizvođača. Za proizvode tvrtki Epson i Brother smo ovlašteni servis i obavljamo jamstvene i van jamstvene popravke, a za sve ostale informatičke proizvode obavljamo van jamstvene servise, ali vrlo rado ćemo Vam pomoći i u ostvarenju jamstva za ostale marke kao npr. HP, Acer, Lenovo, Samsung, Toshiba, Asus... ako Vam je zgodnije doći do nas nego ići u udaljene ovlaštene servise. 

U našoj ponudi novih proizvoda, prijenosnih i stolnih računala, računalnih komponenti, monitora, pisača i potrošnog materijala, možete pronaći sve što je dostupno na hrvatskom tržištu direktno sa zalihe ili po narudžbi. Imamo vrlo širok izbor ekrana, tipkovnica, baterija, punjača i DC konektora za sve marke laptopa, ali zbog vrlo brzih promjena u ponudi artikala a i cijena, molimo Vas da nam se obratite s povjerenjem i javit ćemo vam se ili poslati ponudu u najkraćem mogućem roku. Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo najveću važnost, neovisno radi li se o našim specijaliziranim partnerima u prodaji ili klijentima. Svjesni smo da svi naši partneri i klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo izlazimo u susret tim izazovima pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti i iskrenosti. Naše osobni pristup svakom kupcu kroz savjetovanje i pomoć u osiguravanju rješenja koja odražavaju vaše trenutne i buduće poslovne zahtjeve te osigurava dugoročnu suradnju. Upravo zbog toga nudimo vam i besplatnu procjenu popravka za sve uređaje kao i savjetovanje prije kupnje.

Posjetite našu web stranicu za više informacija. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI