Adresa: Ožujska 12
10000, Zagreb
Telefon:
01 4444 200 01 4444 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://shop.times.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Servis računala, Servis kompjutera
Ključne riječi: it rješenja - programska rješenja - servis informatičke opreme - Disaster recovery - zaštita podataka - projektiranje i izvođenje informatičkih sustava
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Times computersa!

Times computers već više od 15 godina isporučuje korisnicima vrhunsku IT tehnologiju.

Misija tvrtke je pružati korisnicima vrhunsku uslugu u projektiranju i implementaciji infrastrukturnih rješenja, izvedbi lokalnih (LAN) i širokih (WAN) mreža, podatkovnih i glasovnih komunikacija , isporuci i održavanju informatičke opreme .

Prateći trendove u IT industriji, ponuda tvrtke usmjerena je ka sigurnosti i kontinuiranosti rada IT sustava, zaštiti podataka i metodama brzog oporavka od katastrofe tzv. Disaster recovery, osiguranju brzog i sigurnog protoka informacija u vašem intranetu i ekstranetu.

Times computers za velike tvrtke projektira i izvodi složene informatičke sustave visoke dostupnosti bazirane na najnovijim virtualizacijskim tehnologijama.

U suradnji s tvrtkom Osmi BiT koja izrađuje programska rješenja, daje u najam informatičku infrastrukturu vlastitog DATA centra za potrebe korištenja software-a kao usluge (SaaS) u privatnom oblaku i na taj način nudi kompletno poslovno rješenje za manje i srednje tvrtke.

Naš servis informatičke opreme svojim dugogodišnjim iskustvom u održavanju opreme, počevši od desktop računala i periferije pa do sofisticirane opreme u data centrima, može zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike i svojim brzim odzivom i kvalitetno odrađenim poslom omogućiti daljnji rad naših klijenata.

Sve detaljnije informacije o našim uslugama i proizvodima pogledajte na Times computers i 8.bit.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4444 200 01 4444 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.