Poslovni softveri kao podrška poslovnim događajima i procesima

Objavljeno: 31.10.2018. 11:00

Informacijske tehnologije i poslovna programska rješenja osnova su suvremenog vođenja poslovanja te omogućuju brz protok novih informacija koje, uz ispravno korištenje, dovode do smanjenja troškova, povećanja profitabilnosti, lakšeg konkuriranja i zadovoljnijih klijenata.

Poslovna programska rješenja tvrtke Osmi bit dizajnirana su tako da prate svaki segment vašeg poslovanja te vam omogućuju laku i brzu tranziciju na, u potpunosti, informatizirano poslovanje.
U svoje proizvode, Osmi bit, ugradio je znanje svojih konzultanata i programera te njihova rješenja odražavaju dubinsko poznavanje poslovanja tvrtki svih sektora.

TI ERP je programsko rješenje koji će svako poslovanje učiniti još efikasnijim. Vrhunska softverska tehnologija, bogato iskustvo razvojnog tima, široka baza postojećih korisnika te stabilna baza podataka stavke su koje pridonose kvaliteti programskog rješenja koje „pokriva“ vaše cjelokupno poslovanje te ga čini uređenijim i efikasnijim.

TI2GO je programsko rješenje koje unaprjeđuje poslovanje prodajnih tvrtki. Ukoliko vam treba programsko rješenje kako bi Vaš prodajni predstavnik imao što veći postotak uspješne prodaje,  ovo je rješenje koje mu omogućava dostupnost svih osnovnih podataka o kupcu (adresa, OIB, kontakt osoba, telefon, i sl.) u bilo koje vrijeme.  U vremenu financijske krize, ušteda koliko god mala bila, doprinosi ostvarenju značajnih ušteda u poslovanju. Upravo zbog toga obratite se Osmom bit-u.

TI4HR je programsko rješenje kojem je glavna snaga olakšavanje svakodnevnog rada radnika. Ne znate kako upravljati ljudskim resursima, interna komunikacija u organizaciji nije na zavidnoj razini? Vrijeme je za TI4HR, programsko rješenje koje kroz jednostavno i intuitivno korisničko poboljšava organizaciju ljudskih resursa te učinkovito poboljšava međusobnu komunikaciju radnika, a ujedno ispunjava sve zakonske zahtjeve

TIDOC je programsko rješenje za upravljanje dokumentima i procesima unutar tvrtke. Svatko tko je pokrenuo vlastiti biznis ili se nalazi u većem sustavu, zna da se lako nositi sa zadacima kad ih nema puno. Čak i ako imate online biznis, u vašem uredu uvijek se nalazi hrpa papira. To su važni papiri, ugovori, fakture, ulazna i izlazna pošta.
Digitalno doba je sadašnjost. Sve čuvamo u “oblacima”, spremamo na “drive”… Virtualni svijet je vrlo koristan, ako ga znate dobro iskoristiti.
TI DOC je online platforma, web aplikacija, sustav za upravljanje svim poslovnim dokumentima. U njemu čuvate, pohranjujete, razmjenjujete i provodite arhiviranje dokumenata koje je jednostavno pronaći ili poslati u radni slijed. Kako god vi to želite.TI BI je Business Intelligence rješenje, jednostavno za upotrebu i može osigurati kvalitetno izvještavanje na svim razinama managementa, od operativnog do strateškog. U sklopu ovog BI rješenja, sadržan je moćan mehanizam za izračune koristeći razne matematičke i statističke funkcije na podacima iz raznih izvora i različitih baza: ERP, druge analitičke baze podataka, razne vrste datoteka i sl. Podatke je moguće obraditi i prezentirati u obliku tablica, raznih grafikona, zaokretnih tablica (pivot), mjerača, ljevkastih grafikona koji su  prilagodljivi, tj. podložni promjenama od strane korisnika, a dostupni su kroz jednostavno, „user friendly“,  sučelje.

TI  Web Shop je programsko rješenje za vođenje Internet trgovine bazirano na Magento platformi kao jednoj od globalno vodećih platformi po pitanju funkcionalnosti i sigurnosti, a koje je potpuno integrirano s TI ERP programskim rješenjem.
Programsko rješenje osigurava sinergijsko djelovanje između TI Web Shop aplikacije u dijelu orijentiranom prema krajnjem korisniku koje će modernim dizajnom, dostupnošću i jednostavnošću korištenja omogućiti optimalan rad internet trgovine i TI ERP – Maloprodaje za daljnje obrade dokumenata u prodajnom procesu i napredno izvještavanje o rezultatima Internet prodaje kao prodajnog kanala.

Naglašavamo da Osmi bit posebnu pažnju posvećuje zadovoljstvu korisnika kvalitetom rješenja, brzinom odziva i stalnim praćenjem novih globalnih tehnoloških trendova čime korisnik nema zastoja u radu, a ujedno ima mogućnost primjene najnovije tehnologije bez većih napora.

Osmi Bit osim izrade i implementacije poslovnih programskih rješenja, nudi i vođenje knjigovodstva korisnicima te poslovni konzalting. Uz programska rješenja Osim bit je tvrtka koja nudi razne vrste poslovnog savjetovanja. Zahtjevi i potrebe korisnika su im na prvom mjestu pa sve usluge zapravo proizlaze prvenstveno iz želja klijenata. Višegodišnjim radnim iskustvom te konstantnim usavršavanjem pozicionirali smo se na tržištu kao organizacija bez čijih programskih rješenja ne možete.