Adresa: Domašinečka ulica 4
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 7988 870 01 7988 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.annah.hr
http://www.facebook.com/annah.centar
Djelatnosti: Homeopatija
Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Ključne riječi: homeopatija - bachove kapi - analiza lica - scheusslerove soli - prevladavanje stresa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Annah d.o.o.
Domašinečka ulica 4
HR - 10110 Zagreb
tel. +385 (1) 7988 870
fax. +385 (1) 7988 871
mob. +385 (91) 1312 000
www.annah.hr
ana.safran@annah.hrDr. sc. Ana Šafran rođena je 1976. godine u Zagrebu. Doktorirala je 2011. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za svoj je doktorski i magistarski rad primila nagradu Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika. Autorica je knjige Financijsko izvještavanje u Europskoj uniji te brojnih radova iz područja računovodstva i revizije.
Udana je i majka je troje djece. S homeopatijom se put susrela 2003. godine, nakon rođenja svog prvog djeteta. Bachove kapi proučava i koristi od 2005. godine, kada se nakon rođenja svog drugog djeteta i sama uvjerila u njihovo brzo i učinkovito djelovanje. Pozitivna iskustva u primjeni Bachovih kapi, homeopatije i drugih prirodnih metoda iscjeljivanja potaknula su je da započne s vlastitim stručnim usavršavanjem u tim područjima.
Danas je registrirana homeopatkinja. Završila je Francusku i internacionalnu školu homeopatije pri Hrvatskoj udruzi za komplementarnu medicinu (HUKOM) u Zagrebu. Kliničku praksu i stručno usavršavanje obavlja na The Other Song Internacionalnoj Akademiji za naprednu homeopatiju dr. Rajana Sankarana u Indiji, gdje se specijalizirala za rad prema metodi osjeta u homeopatiji. Predavačica je i suradnica u HUKOM-u, gdje predaje Bachove kapi i homeopatiju.

Edukaciju o Bachovim kapima završila je u Bachovu centru u Engleskoj te je registrirana praktičarka Bachove zaklade (BFRP). Također je u Bachovu centru završila program za učitelja Bachovih kapi za prvi stupanj te je time postala prvi certificirani Level 1 učitelj u Hrvatskoj. Svoja predavanja i radionice o Bachovim kapima drži u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju u Zagrebu. Prevela je veći broj radova dr. Edwarda Bacha na hrvatski jezik te je pripremila i uredila knjigu „Izliječi sebe i ostali kompletni radovi dr. Edwarda Bacha“ (Harša, 2015.), čime su sada radovi dr. Bacha dostupni i na hrvatskom jeziku, objedinjeni u jednu knjigu.

Savjetnica je za Schuesslerove tkivne soli i analizu lica, što je završila pod mentorstvom dr. Eve F. Schoenfeld. Također provodi edukaciju za Scheusslerove soli i analizu lica prema ATIFA međunarodnom programu za edukaciju o Schuesslerovi solima.
Živi i radi u Zagrebu. Vlasnica je tvrtke Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju, gdje obavlja savjetovanja i predavanja u području homeopatije, Bachovih kapi i Schuesslerovih soli.

Posjetite nas i na Facebook-u: www.facebook.com/Annah te na našoj Web stranici: http://www.annah.hr/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 7988 870 01 7988 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.