OCIJENI
Adresa: Domašinečka ulica 4
10110, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 7988 870 01 7988 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.annah.hr
http://www.facebook.com/annah.centar
Djelatnosti: Homeopatija
Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Ključne riječi: homeopatija - bachove kapi - analiza lica - scheusslerove soli - prevladavanje stresa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Annah centru

Tvrtka Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju osnovana je 2015. godine. Vlasnica tvrtke je dr. sc. Ana Šafran, homeopatkinja, registrirana praktičarka i učiteljica Bachova centra te savjetnica za Schuesslerove soli i analizu lica.

Tvrtka je osnovana nakon Anine višegodišnje edukacije u području homeopatije, Bachovih kapi i Schuesslerovih soli. U početku je njena edukacija bila usmjerena na savladavanje tih metoda za osobnu primjenu, kako bi olakšala zdravstvene tegobe svojoj djeci, sebi i članovima obitelji. No, s vremenom je rasla njezina ljubav i posvećenost tim metodama, što je preraslo u ozbiljan posao s mnogobrojnim klijentima.

Iako je Anina originalna profesija vezana uz područje ekonomije te je stekla doktorat iz područja računovodstva i revizije, osjećala je poziv da pomaže drugima te da im prenosi svoja saznanja i iskustva u području prirodnih metoda iscjeljivanja koje je izučavala.

Desetogodišnje iskustvo u radu sa studentima i karijera profesorice na visokoobrazovnoj ustanovi za Anu su bili izvrstan temelj za razvoj vlastite tvrtke. Centar za homeopatiju i potporu zdravlju Annah zamišljen je kao tvrtka koja će pružati usluge savjetovanja klijentima o prirodnim pripravcima koji će podupirati njihovo zdravlje, no također i kao centar u kojem će se vršiti edukacija o tim istim pripravcima i metodama putem raznih radionica i seminara.

Danas tim Annah centra čine doktor pedijatar, dva farmaceutska tehničara te tri registrirana Bachova praktičara, koji su ujedno i homeopati. U Annah centru cijeli je tim uključen u razmatranje i odabir najboljih metoda i pripravaka za klijente, na veliko zadovoljstvo klijenata.

Sve detaljnije informacije o našim uslugama pogledajte na našoj web stranici.

https://annah.hr/o-annah-centru/

U Annahu Vas slušamo, čujemo, savjetujemo i razumijemo!

S veseljem Vas očekujemo!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 7988 870 01 7988 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI