OCIJENI
popust 5%

Između prošlosti i budućnosti - Krešimir Ćosić

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 01.03.2023. 15:35

Krešimir Ćosić: Između prošlosti i budućnosti. Godina izdanja: 2022
Redovna cijena: 19.78 € Akcijska cijena: 18.79 €
Ovu knjigu kao i veliki izbor stručne literature i školskog pribora možete kupiti u Skriptarnici FER, Unska 3, Trnje, Zagreb ili
na našoj web trgovini https://www.cromazon.hr/skriptarnica
"Prof.dr.sc. Krešimir Ćosić ugledni je sveučilišni profesor na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, sudionik Domovinskog rata od samih početaka u kojem je kao dragovoljac i djelatni časnik dosegnuo dužnost zamjenika ministra obrane od 1996. do 2000. godine i čin general-pukovnika Oružanih snaga Republike Hrvatske. Bio je i zastupnik u Hrvatskom saboru u sva mandata. Za svoje zasluge odlikovan je s 11 odlikovanja i medalja, dobitnik je i brojnih drugih priznanja, pohvala i nagrada, a 2020. godine dobitnik je Nagrade Grada Zagreba. Autor je brojnih znanstvenih radova, ali i plodan suradnik dnevnih novina s temama iz novije prošlosti, a osobito Domovinskog rata.

Knjiga "Između prošlosti i budućnosti" vrijedna je autorska knjiga pisana primjerenih i prihvatljivim jezikom za svakog čitatelja, ali svojom slojevitošću zanimljiva i za zahtjevniju publiku željnu intelektualnih izazova. S brojnim pisanim i slikovnim prilozima i citatima koji potvrđuju ili ilustriraju autorove teze i načinom uporabe izložene građe definitivno je iznad uobičajene publicistike i u nekim dijelovima vrlo je blizu visokoj znanstvenoj razini. Preporučuje se svima koji žele obogatiti svoje znanje o Domovinskom ratu, ali i onima koji promišljaju o budućnosti i dobrobiti naše hrvatske države, a naročito našim političkim elitama koje bi za opću korist trebale nadrasti dnevnu politiku i jalova kratkoročna nadmetanja."
- Krešimir Kašpar, umirovljeni general-bojnik OSRH

https://www.cromazon.hr/product/104354712/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI