OCIJENI

Srednjoškolski i fakultetski udžbenici - webshop

Objavljeno: 14.10.2022. 16:03

Skriptarnica je obrt osnovan 1991. godine, a od tada ga prate mnoge godine iskustva, kvalitetnog rada i zadovoljnih kupaca. Lokacija ove skriptarnice je aula zagrebačkog Fakulteta elektronike i računarstva - Unska 3. Njihov je profesionalni tim tu za svakoga tko treba uslugu kopiranja, uvezivanja, printanja ili nečeg sličnog, a usluga će garantirano biti obavljena u najkraćem mogućem dogovorenom roku. Upravo im je dugogodišnje iskustvo i kvalitetan tim ljudi kojeg su stekli s godinama omogućilo najbolju uslugu kakvu nude. Njihov se tim vodi riječima – kvaliteta, brzina i odgovornost.

Već godinama olakšavaju mukotrpno studiranje studentima FER-a i studentima drugih fakulteta svojim skriptama. Potrebno je samo doći te naručiti skriptu koju trebate, a u njihovom velikom asortimanu uistinu se pronađe ponešto za svakoga. Ako niste u blizini i nije vam praktično ići samo naručiti skriptu ili udžbenik, to možete učiniti i online putem njihovog webshopa. Udžbenik ili skripta dočekat će vas spremna u njihovom prostoru.

Njihova je ponuda na webshopu zaista ogromna. Tamo ćete pronaći gotovo sve što vam je potrebno za školovanje ili rad – od ukrasnih papira, registratora, kompjuterskih miševa, produžnih kablova, fascikala, bilježnica, spajalica, markera… Mislili su na sve, doista je sav potreban pribor dostupan po vrlo pristupačnim cijenama.

Što se tiče knjiga i udžbenika, među 300-tinjak knjiga, na njihovom webshopu pronaći ćete Linearnu algebru, Matematičku analizu 1 i 2, Uvod u matematičko programiranje, baze podataka, Knjigu o digitalnoj fotografiji te mnoge srednjoškolske i fakultetske udžbenike koji su daleko više nego potrebni tijekom obrazovanja.

Njihove su osnovne djelatnosti:

  • Fotokopiranje

  • Digitalni ispis

  • Uvezivanje

  • Plastificiranje

  • Skeniranje

  • Prodaja kancelarijskog, školskog i informatičkog pribora

  • Prodaja knjiga

Stoga vas tamo čeka velik izbor pribora ured ili školu, sav materijal potreban za vaše poslovanje te vrhunska usluga fotokopiranja i uvezivanja svih vrsta materijala. Za poduzeća osiguravaju preuzimanje i dostavu materijala na njihovu adresu na području Zagreba.

Pridružite se velikom broju njihovih zadovoljnih klijenata i pomognite im u ostvarivanju njihove misije da klijentima osiguraju najbolju moguću uslugu te da širenjem usluga prema potrebama klijenata postanu najbolji u svom poslu.

OCIJENI